Max och Horan. Del 1 (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Max (del 1)
Antal sidor
107
Utgivningsdatum
2018-11-01
Förlag
Tomas Öberg AB
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
150 g
SAB
Hc
ISBN
9789163986956

Max och Horan. Del 1

Pocket,  Svenska, 2018-11-01
102
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
- Ska vi handla?

- Nej, vi ska prova kläder, sa jag med ett leende.

Hon tittade förvånat på mig. När vi kom in frågade jag tjejen i kassan var provhytterna fanns och hon visade. Jag tog med mig en tröja i farten och allt jag kunde tänka på var Frejas fitta och hur god den var.

- Nu ska vi prova kläder. Dra av dig trosorna och sätt dig, sa jag till Freja och stängde provhytten bakom mig.

Hon tog av sig trosorna och satte sig på pallen i provrummet. Jag gick fram till henne, böjde isär benen och ställde mig på knä. Jag slickade hela vägen från insidan av låret upp till fittan som bara andades på. Min tunga rörde sig runt om hela utom på eller i, Freja tog tag i mitt hår och tryckte mitt ansikte mot sig. Hon satt nu med bena högt upp och helt isär likt spagat fast på en pall. Min tunga nuddade hennes blygdläppar och fortsatte upp till klitoris. Jag tog och öppnade de yttre blygdläpparna med två av mina fingrar och slickade väldigt långsamt och ömt upp och ned. Efteråt släppte jag taget om dem med fingrarna och omfamnade de yttre med hela tunga. Med min ena hand drog jag upp till hennes bröst som jag smekte, sedan upp till hennes mun och hon började suga på mina fingrar. Jag förde sedan in samma fingrar hon sugit på i min mun och sedan in i henne, hon var våt, tajt och len. Spänningen av att någon kunde komma in gjorde mig ännu mera kåt och galen. Det var nästan så att jag ville att någon skulle komma in bara för att se hur vi höll på. Fingrarna förde jag fram och tillbaka samtidigt som jag fortsatte slicka henne. Hon började nu åma sig, gnida och visste inte riktigt vart hon skulle göra av sig själv eller sina händer. Innan hon visste vart hon skulle göra av sina armar flaxade hon med dem likt ett par vingar på en fågel som skulle flyga iväg. Till slut tog hon tag i mitt huvud och tryckte det ännu hårdare mot sig.

- Mer! sa hon.

Då höll jag isär de yttre blygdläpparna med ena handen, pullade henne med den andra och drog min släta tunga längs hennes lår och vagina. Mina fingrar penetrerade henne, varierade djupt, snabbt blandat med smekningar på det sträva stället, hon njöt och hela hon började vibrera sedan började hon att skaka och stöna. Då visste jag att det var jackpot igen och om jag fortsatte likadant skulle hon komma, vilket jag självklart gjorde.
Hon började veva med armarna okontrollerbart igen, hennes inre nöp till hårdare, stönen ökade i takt och nu kunde hon knappt andas. Hon vred på sig, stönade mer, oftare och fick endast fram:

- Mer! Mer! Jag kommer, jag kommer! Fortsätt!

Jag kände att det var dags, mina fingrar var så hårt knipna så jag trodde de skulle gå av. Hon höll på att explodera av njutning och...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Max och Horan. Del 1
  2. +
  3. Max, fängslad av dig. Del 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Max, fängslad av dig. Del 2 av Tomas Öberg (pocket).

Köp båda 2 för 411 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »