Andra Sidan : nära möten med det okända (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
219
Utgivningsdatum
2018-11-21
Förlag
Allround Spirit Sverige AB
Dimensioner
220 x 155 x 20 mm
Vikt
628 g
SAB
Dopb
ISBN
9789163994944

Andra Sidan : nära möten med det okända

(41 röster)  |  Läs 12 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-11-21
286
  • Skickas från oss på fredag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Pierre Hesselbrandt är känd från både tv och tidningar och är en av Sveriges allra mest populära medier.

Under många år förnekade Pierre sin mediala gåva. Men en bilolycka 2007 fick honom att våga tro på sin förmåga igen. I samband med bilolyckan hade han en nära-döden-upplevelse och mottog ett budskap från en skyddsängel om att han ska hjälpa människor. Det har Pierre gjort sedan dess, som bland annat kursledare, föreläsare och medium.

Pierre Hesselbrandt har hjälpt både troende och skeptiker. Du får möta människor från olika yrkeskategorier och delar av vårt samhälle, som öppenhjärtigt berättar sina personliga historier om när de via Pierre har fått kontakt med avlidna närstående. Pierre förmedlar personliga detaljer som han omöjligt kunnat veta.

Dessa äkta historier, tagna direkt från verkligheten, visar att Andra sidan och det övernaturliga finns. Berättelserna skänker hopp och ger möjlighet till läkning.

Pierre vill visa att det finns ljus i mörkret!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Andra Sidan : nära möten med det okända
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 525 kr

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Andra Sidan : nära möten med det okända. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Livet fortsätter

    En så trösterik bok! Det finns fortsättning på andra sidan, mycket intressant.Har alltid trott på att vi kan få kontakt med andra sidan. Tack Pierre💖

  2. Andra sidan: nära möten med det okända

    En underbar och upplysande bok om andra sidan, gillar Pierre för han är så rak och precis. Har även bok nr 2 men har inte läst den ännu men känner att den är nog lika bra den.

  3. Härlig bok
    Anita Forsberg, 7 juni 2021

    Mycket intressant och spännande bok som handlar om det okända jag gillar att läsa den om mystiska saker och tror på detta.

  4. Pierre
    flasknos, 17 september 2020

    Så bra och vad han delar med sig och är så hjälpsam och hjälp många att kunna gå vidare. Ser och känner av när någon behöver det som bäst 💗💫💖

  5. Superbra,välskriven och lättläst
    susanne, 13 januari 2019

    Rek varmt den här boken-helt enkelt enormt läsvärd! Pierre är Sveriges absolut skickligaste medium och har ett stooort hjärta då han bla hjälper de svagare i samhället!
    Boken är ett måste för alla som intresserar sig för ämnet men också för dem som känner nyfikenhet och vill veta mer!

  6. Inspirerande
    Joanna Sjögren, 10 januari 2019

    Mycket spännande och intressant bok. Personlig, gillar det. Gillar också att man får läsa både Pierres och anhörigas upplevelser. Pierre är så bra på det han gör. En biker med stort hjärta.

  7. intressant
    Tiita, 7 december 2018

    väldigt intressant bok, lättläst och fängslande. Rekommenderar boken till alla som är intresserade av ämnet. Han har mycket att dela med sig av och längtar efter nästa bok.

  8. En mycket fängslande bok!
    Annelie Oregård, 2 december 2018

    En fantastisk bok som jag varmt kan rekommendera!!!! Boken är så fängslande och lättläst , när du har börjat läsa den kan du inte sluta, jag läste ut den snabbt. Jag har själv varit på storseans hos Pierre, han är en mycket hjärtlig och sympatisk person som förmedlar budskap och hälsningar från andra sidan så skickligt. Pierre fick kontakt med min mamma och allt stämde, det var många känslor , helt fantastiskt och kusligt spännande . T.o.m min man som är skeptiker har förstått att det här är ... Läs hela recensionen

  9. Bästa pierre!
    Rebecca, 30 november 2018

    Boken är spännande, intressant och lättläst! Pierre bevisar att de finns något efter detta.. Fick kontakt med min mamma genom Pierre, allt stämmer!
    Tack!

  10. Lättläst och fin bok
    Marie, 27 november 2018

    Intressant bok för den som är lite nyfiken på om det finns något mer än det vi ser med blotta ögat. Pierre skriver med hjärtat och utan flum om hur han fick sina förmågor och hur han har jobbat med dessa, varvat med berättelser från de människor han hjälpt på olika vis. Lättläst och fin bok!

  11. Bra bok, faktiskt
    Boklusen, 25 november 2018

    Boken verkar spännande och intressant ur flera perspektiv.
    Som synes är det flera personer som berättar om deras möten med Pierre
    och jag blir faktiskt mkt berörd men samtidigt också hänförd och mer intresserad.

    Vill rekommendera denna bok då jag tycker att han skriver på ett mindre "flummigt vis" by the way

  12. Intressant bok
    Fenix, 25 november 2018

    Denna hojkille gillar vi.

    Kunde ej slita mig från boken och då läser jag väldigt sällan böcker.

    Verkligen läsvärd bok som kan rekommenderas :)

Visa alla 12 recensioner

Fler böcker av Pierre Hesselbrandt

  • Medial insikt : upptäck din förmåga

    Pierre Hesselbrandt

    Medial insikt - upptäck din förmåga Pierre Hesselbrandt är känd från tv, tidningar, webbkurser och poddar. Han är ett av Sveriges allra mest populära medier och går hem i både slott och koja. Pierre reder ut mediala begrepp tillsammans med gästand...

  • Mediala barn : bejaka ungas förmågor

    Pierre Hesselbrandt

    Mediet Pierre Hesselbrandt är känd från tv, tidningar, webbkurser och poddar. Han är ett av Sveriges mest populära medier och går hem i både slott och koja. Pierre och medverkande berättar om energier, tidigare liv, andekontakt, spökerier, låtsask...