Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2006-09-01
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
Illustratör/Fotograf
Ilon Wikland
Illustrationer
ill.
Dimensioner
185 x 140 x 16 mm
Vikt
260 g
SAB
Hc
ISBN
9789164202109

Sucka mitt hjärta men brist dock ej

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2006-09-01
139
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sucka mitt hjärta men brist dock ej är ett urval av Mark Levengoods texter. I många år har Mark tillhört de populäraste radiorösterna i P1:s "Tankar för dagen", likaså har han varit en efterfrågad krönikör i dags- och veckopress. I denna volym finner läsaren texter som tål att återvändas till, ofta och gärna. Naturligtvis möter vi hela Marks myllrande släkt, de ogifta fastrarna med sina fromma suckar, mormodern på sängkanten som rasslar med sin gallstensburk i takt med radiopsalmen, det muttrande hembiträdet och den evigt frånvarande mamman på sina evighetslånga semestrar, där hon skickar vykort till barnen och skriver: "Här är underbart. Jag saknar ingen av er!"

I Sucka mitt hjärta men brist dock ej insveper Mark läsaren i ett universum där det mjuka blandas med det vassa, det rubbade med det kloka och det vardagliga med det extraordinära.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sucka mitt hjärta men brist dock ej
  2. +
  3. Till växten : en kärlekshistoria

De som köpt den här boken har ofta också köpt Till växten : en kärlekshistoria av Maja Alskog Bredberg (häftad).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sucka mitt hjärta men brist dock ej. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 30 december 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Mark Levengood har skrivit nio böcker. Jag har läst sex av dom tidigare. Och nu har jag läst dom tre som jag inte hade läst förut. Jag har lyssnat på alla tre som ljudböcker, och Mark själv läser in dom helt fantastiskt. Jag tycker mycket om hans böcker, med underfundiga formuleringar, härlig humor, och tankeväckande meningar. Kan verkligen rekommendera alla hans böcker, och då allra mest att lyssna på dom.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mark Levengood

Övrig information

Sucka mitt hjärta men brist dock ej är ett urval av Mark Levengoods texter. I många år har Mark tillhört de populäraste radiorösterna i P1:s "Tankar för dagen", likaså har han varit en efterfrågad krönikör i dags- och veckopress. I denna volym finner läsaren texter som tål att återvändas till, ofta och gärna. Naturligtvis möter vi hela Marks myllrande släkt, de ogifta fastrarna med sina fromma suckar, mormodern på sängkanten som rasslar med sin gallstensburk i takt med radiopsalmen, det muttrande hembiträdet och den evigt frånvarande mamman på sina evighetslånga semestrar, där hon skickar vykort till barnen och skriver: "Här är underbart. Jag saknar ingen av er!" I Sucka mitt hjärta men brist dock ej insveper Mark läsaren i ett universum där det mjuka blandas med det vassa, det rubbade med det kloka och det vardagliga med det extraordinära.