Blind vrede (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Esther Edh och Fabia Moretti (del 4)
Antal sidor
368
Utgivningsdatum
2022-05-06
Förlag
Piratförlaget
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hc
ISBN
9789164207708

Blind vrede

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-05-06
219
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En våg av skrämmande våldsbrott drabbar Europa. Varje gång återfinns samma märkliga symbol. På Eurojust i Haag tillsätts en utredningsgrupp med den svenska åklagaren Esther Edh i spetsen.

Spåren leder snart till södra Sverige och en andlös kamp mot klockan inleds för att förhindra fler våldsdåd. Men jagar man en ensam gärningsman? Eller är det starkare krafter som drar i trådarna?

Samtidigt lever den italienska åklagaren Fabia Moretti under dödshot från maffian. När hennes hemliga förflutna kommer i kapp tvingas hon att en gång för alla konfrontera sina demoner.

Blind vrede är en dramatisk och mångbottnad thriller om den explosiva vrede som döljs i samhället och om vad som kan utlösas när en grupp gränslösa människor finner varandra. Det är samtidigt en gripande berättelse om individuell moral och vårt behov av mänskliga relationer.

Blind vrede är den fjärde fristående delen i serien om Esther Edh och Fabia Moretti och deras kamp mot internationell brottslighet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Blind vrede
  2. +
  3. Bara ett spel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bara ett spel av Malin Thunberg Schunke (pocket).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Blind vrede. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Den näst bästa i serien!
    ElinsBokhylla , 2 juli 2022

    Bokens handling var väldigt intressant, varning för lite spoilers nu, att brotten utspelades på olika ställen i Europa tyckte jag var väldigt bra. Men även hela historian kring de två olika rörelserna och hur de skildes så mycket från varandra, det var också väldigt intressant. För att inte tala om den lilla tvisten med en undercover agent.. den biten gjorde mig väldigt överraskad men på ett positivt sätt. Jag tycker om böcker som överraskar mig och det gjorde verkligen denna bok. Men bäst av... Läs hela recensionen

  2. Spännande aktuell thriller
    -, 29 juni 2022

    Mycket spännande bladvändare med allvarligt syfte och god verklighetsförankring. Historien vänder på ett överraskande sätt flera gånger om. Klart plus med förankringen i det europeiska straffrättsliga samarbetet.

  3. Vilken fullträff
    @bettan_bokprataren (Örebro), 15 maj 2022

    Grattis Malin till den bästa boken i serien. Jag är så imponerad av att du gör det igen fast ännu bättre.
    Som i alla böcker i den här serien finns ett härligt driv och en hållbar story. Det märks att Malin är påläst och att det ligger mycket research bakom. Riktig hög trovärdighet genomsyrar det hela genom hela boken.

    Trots att det är många trådar och personer att hålla ordning på så besitter Malin en enorm förmåga att på ett makalöst sätt knyta i hop alla trådar så jag är med i... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Malin Thunberg Schunke

Bokvideo