Den franska fotografen (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
473
Utgivningsdatum
2020-10-21
Upplaga
1
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Johanna Svartström
Originaltitel
The French Photografer
Dimensioner
178 x 110 x 29 mm
Vikt
260 g
SAB
Hce
ISBN
9789170286063

Den franska fotografen

(53 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-10-21
89
  • Skickas från oss på torsdag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den franska fotografen är en roman om familjehemligheter, kärlek och mod. När Jessica May reser till det ockuperade Frankrike som kvinnlig fotograferande krigskorrespondent motarbetas hon av alla. Men mötet med kapten Dan Hallworth och en liten föräldralös flicka förändrar allt.

Omgivna av krigets fasor utvecklar de en djup vänskap som ger Jess styrkan att fortsätta skildra krigets verklighet. Sextio år senare får australiska D'Arcy Hallworth drömuppdraget att resa till ett franskt slott för att kurera en samling foton tagna av en berömd men bortglömd fotograf. Där tar hennes liv en helt ny vändning när hon får reda på hemligheter om sin mor som kommer att ändra allt hon trott sig veta om sin familj.

En bok som trollband mig från sidan 1 till sista meningen: välskriven, vacker och helt underbar. En av de bästa böcker jag läst i den här genren. Jag är mållös! Jag hoppas innerligt att vi i framtiden får läsa mer från Natasha. - Bokbloggen Bokprataren
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den franska fotografen
  2. +
  3. Den hemliga gåvan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den hemliga gåvan av Natasha Lester (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Den franska fotografen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bästa jag läst på länge!
    Ingrid Wall, 3 december 2021

    Underbar berättelse som lever i parallella händelser och handlar om starka kvinnor. Boken fängslar och man vill att den aldrig ska ta slut

  2. Hälften toppen, hälfen skämskudde
    Björn Nilsson, 15 september 2021

    Några mycket intressanta skildringar om både kvinnliga pionjärer och andra världskrigets slut. Men dessa kärleksscener... drog för mycket mot chiclit för min del.

  3. Svår
    Birgitta Kruse, 4 maj 2021

    Boken är säkert mysig men det är svårt att få en sammanhållning och kräver mycket koncentration! Det är många upprepningar...

  4. Otäckt bra
    Lisbeth Boström (Timrå), 25 december 2020

    Det behövs nog en gladare bok efter den här som verkligen tog tag i mig och stundtals gjorde mig illamående, eftersom vissa saker är svåra att förstå hur man lever vidare med. Jag har verkligen uppskattat denna bok och den fick mig också söka efter händelser på Internet eftersom den har verklighetsbakgrund även om vissa saker och personer är fiktiva.

  5. Börjar bra men.....
    Ville, 21 december 2020

    Tänkte i början att jag kommer att få en läsupplevelse, men boken tappar tempo och blir ganska upprepande och förutsägbar.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Natasha Lester