Jag är ditt fan in i döden (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2010-04-29
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Löfgren, Stina (form)
Illustratör/Fotograf
Coco Moodysson
Dimensioner
165 x 165 x 5 mm
Vikt
180 g
SAB
Hci
ISBN
9789170375200

Jag är ditt fan in i döden

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2010-04-29
106
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
London 2009. På en mörk bakgata står en grupp förhoppningsfulla fans och väntar på Robert Smith, sångare i det legendariska svartrocksbandet the Cure. Bland dem som står där finns BennyTheCurefan, IfOnly2Night, Juice4Cure och Caterpillargirl, alla hängivna beundrare av the Cure som har lärt känna varandra genom fansidor på nätet. De har sina mobilkameror och autografblock i högsta hugg inför det efterlängtade mötet med sin idol. Ett gäng italienska emos i 40-års åldern spelar Pink Floyd-låtar på banjo, natten blir mörkare och mörkare, kallare och kallare.
Kommer Robert Smith verkligen att komma ut? Och är han verkligen så där schyst som alla säger?
Coco Moodyssons fjärde seriealbum Jag är ditt fan in i döden är en besatt, lycklig och sorglig seriebok om en idol större än livet självt. Om förväntan, favoritlåtar, tillhörighet, Robert Smiths kroppslukt och en ödesdiger ridtur i East Sussex.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag är ditt fan in i döden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bra seriebok, inte cocos bästa bok dock. Ett...
    Jonas Thal, 17 april 2013

    En bra seriebok, inte cocos bästa bok dock. Ett beundransvärt samspel mellan ord och bild. Dystert med en nypa självhumor.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Coco Moodysson