Lönsamma aktietips? : Verkligheten bakom tidningarnas och analytikernas akti (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2006-11-01
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
234 x 162 x 16 mm
Vikt
420 g
SAB
Qaeca
ISBN
9789170920561

Lönsamma aktietips? : Verkligheten bakom tidningarnas och analytikernas akti

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2006-11-01
207
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Svenskarna sparar i aktier som aldrig förr. Massmedia satsar hårt på aktiespararna som översköljs med råd och tips från journalister och analytiker. Men är råden värda att följa?

Svaret finns i boken, som lättfattligt och överskådligt presenterar resultatet av den mest omfattande forskning kring tidningarnas aktieråd som någonsin har genomförts.

Undersökningen visar hur pålitliga tidningarnas råd är, hur olika tidningar skiljer sig åt och hur köp- och säljråd slår olika. Som helhet är resultatet nedslående. Nästan hälften av alla köpråd gavs på aktier som sjönk (!) i värde året efter - många aktiesparare kunde lika gärna ha singlat slant.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lönsamma aktietips? : Verkligheten bakom tidningarnas och analytikernas akti
  2. +
  3. Din ekonomi : så klarar du kriser och tryggar framtiden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Din ekonomi : så klarar du kriser och tryggar f... av Klas Eklund, Shoka Åhrman (kartonnage).

Köp båda 2 för 266 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lönsamma aktietips? : Verkligheten bakom tidningarnas och analytikernas akti. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Författarna ska ha en eloge för att de tar bladet från...
    Adam , 30 maj 2013

    Författarna ska ha en eloge för att de tar bladet från munnen när det gäller hur finans funkar på riktigt. De drar sig inte för att kritisera ekonomijournalister samt de starka intressen som styr och sprider sin propaganda. Man blir mer mer klarögd när insatta personer säger rakt ut vad många känner diffust. Nämligen att personer i maktposition (banker och politiker) ljuger om hur vi ska investera våra surt förvärvade pengar och är bara intresserade av att skapa ett pengaflöde från våra fickor till deras konton. Och skiter i konsekvenserna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna