Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2015-04-20
Förlag
Max Ström
Medarbetare
Leo, Patric (form)
Illustratör/Fotograf
Cecilia Torudd
Dimensioner
237 x 177 x 16 mm
Vikt
605 g
SAB
Qca
ISBN
9789171263223

Skippa nudlarna

(5 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-04-20
177
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.


Sally Jönsson lagar i den här nyskapande boken god, nyttig, snabblagad och framför allt billig mat. Det är dock ingen diet eller kostplan för att gå ner i vikt. Nej, boken handlar om bra mat och en sundare mathållning med måltider som innehåller alla viktiga näringsämnen som kroppen behöver. De flesta rätter tar mindre än en kvart att laga och kostar mindre än 15 kronor per portion. Bra måltider behöver inte vara dyra!

Sally Jönssons blogg Skippa nudlarna har blivit omåttligt populär - inte minst bland studenter, som ofta har svårt att få ekonomin att gå ihop. Kurslitteratur, hyra, kläder och alla andra utgifter gör att många lägger allt mindre pengar på mat. Därför väljer de många gånger det billigaste de kan hitta i matbutiken, vilket ofta blir nudlar eller makaroner. Tyvärr är dessa måltider alltför näringsfattiga för någon som behöver vara fokuserad på och orka med sina studier och alltså borde äta bra.

Maten är viktig för att kroppen ska fungera som den ska. Med dåliga matvanor blir vi trötta, okoncentrerade och mår sämre. Det gäller oss alla, oavsett om vi är barn, studerande, yrkesarbetande eller pensionär.

Boken passar alltså alla som vill äta bra och ändå spara en slant.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skippa nudlarna
  2. +
  3. Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till kväll

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till ... av Rebecca Hübbe (inbunden).

Köp båda 2 för 406 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Skippa nudlarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Prisvärd kokbok
    Jonatan, 19 maj 2018

    Då jag inte varierar maten särskilt mycket på egen hand, uppskattar jag variation i boken. Boken har bevisligen utsökta recept utan att det tär på plånboken. För den helt ovane kan recepten ta tid, särskilt om man gör masskok som jag.

  2. Boken har hittills levt upp till titeln
    David (Gråbo), 15 juni 2015

    Jag har hittills bara handlat till fyra recept, och bara lagat två, men jag har bläddrat igenom hela boken. Den är snygg, relevant och min erfarenhet hittills är att den helt klart lever upp till löftet i titeln.

  3. Superfräscht
    Joos, 28 april 2015

    Otroligt bra recept. Mycket vego och mat som är lätt att göra snabbt. Har följt bloggen och det är perfekt att få nya recept samlade så här.

Visa alla 3 recensioner

Bokvideo