Sticklingar, rötter & blad : handbok för att dela krukväxter (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2019-04-01
Förlag
Max Ström
Översättare
Sandra Medin
Medarbetare
Raxworthy, Erika (foto)
Dimensioner
240 x 160 x 25 mm
Vikt
707 g
SAB
Qe
ISBN
9789171264732

Sticklingar, rötter & blad : handbok för att dela krukväxter

(12 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-04-01
259
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det här är den heltäckande handboken som visar allt om att rota, gro och dela växter. På ett inspirerande sätt får vi se hur man tar sticklingar och planterar nya skott. Vi får också lära oss att dela växter vid rötterna och odla nya rotsystem i luften. Boken visar på ett enkelt sätt förökningsmetoder som passar alla krukväxter. Här finns också ekologiska roterande kompostrecept, smarta beskärningsmetoder och praktiska projekt som hjälper alla att bättre ta hand om och dela med sig av sina växter.

De senaste åren har intresset för krukväxter exploderat och många har upptäckt hur roligt det är att själva ta skott och dela sina växter med andra. Det är en helt organisk form av växtförädling och det finns nästan ingen bättre gå-bort-present än en välmående stickling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sticklingar, rötter & blad : handbok för att dela krukväxter
  2. +
  3. Tips & trix : Smarta idéer för alla tillfällen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tips & trix : Smarta idéer för alla tillfällen av Louise Scott (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Sticklingar, rötter & blad : handbok för att dela krukväxter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Supertrevlig bok!
    Emelie Hedén, 9 februari 2021

    Vet inte hur den här boken skulle kunna bli bättre och vet inte riktigt vad första recensenten som gav lågt betyg syftade på... Boken har ett bra upplägg, trevliga bilder som både inspirerar och är informativa. Allt man behöver veta och lite till finns med enligt min åsikt. På grund av den negativa recensionen ovan gick jag först och lånade boken på bibliotek, men kommer att beställa ett eget exemplar efter att ha bläddrat lite!

  2. Besviken..
    Thomas Edlund, 18 december 2020

    Boken är långt ifrån vad jag hade hoppats på. Tråkigt upplägg och lika tråkiga bilder...Beställde 2 st för att ge bort i julklapp men tyvärr... Skickar tillbaka dem!

  3. Underbar bok!
    Brita, 16 september 2020

    En underbar bok om sticklingar, passar både nybörjare och de som kan lite mer! Boken har fina och inspirerande bilder. En överraskning var att det fanns även lite pysseltips som tillverkning av fröpåsar! Kul!

  4. Snygg ocg informativ
    Magdalena, 2 januari 2020

    Väldigt bra översikt över hur man förökar de vanligaste krukväxterna i ditt hem. Snygg design och härlig bok att ha och bläddra i både för ögat och informationsmässigt.

  5. Bästa och mest inspirerande handboken.
    Margaretha, 15 april 2019

    Det här är delningsekonomi när det är som bäst! Jag älskar att dela växer med mina vänner och jag trodde jag kunde det mesta. Men här finns ju så mycket mer. Heltäckande, massa inspiration och fakta. Älskar boken, Och så vacker!

  6. Om jag har väntat!
    Lovisa Wirström, 8 april 2019

    Alltså, wow! Fantastisk bok!! Den har inte bara intressanta tips för sånna som gillar sticklingar och krukväxter det är även en sjukt snygg bok! Bästa gå-bort-presenten om man inte kan skiljas från sina sticklingar, vilket också är en utmärkt present!! (Jag fick själv boken nu i veckan och vill sprida ordet överallt)

    Jag tror att den här boken även kan vara bra för nybörjare eller för att väcka intresse hos någon, det är verkligen en hjälpande handbok för växtdelning!

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna