Programmering Java : fördjupning (häftad)
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Serie
På rätt kurs
Antal sidor
106
Utgivningsdatum
2012-09-26
Förlag
Docendo
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
232 g
SAB
Pubbz Java
ISBN
9789172079670

Programmering Java : fördjupning

Häftad,  Svenska, 2012-09-26

Slutsåld

Den här boken lämpar sig för fördjupningskurser i Java. Successivt kommer du att få prova på objektorienterad pogram mering med Java. Efter att ha gått igenom boken kan du skapa avancerade projekt med de snabbaste sorterings- och sök algoritmerna. Du får också en kort introduktion till nätverksprogrammering (med TCP/IP) som du kan använda för att skapa program som kan kom municera över hela världen. I slutet av boken får du också prova på program mering för OpenGL (3D).

I boken varvas teoridelar med steg för steg-beskrivningar som är lätta att följa. I tillämpningsuppgifterna får du arbeta självständigt och pröva dina nyvunna kunskaper. Övningsfilerna till boken laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se.

Vår serie På rätt kurs är grund- och fördjupningsböcker där du genom att följa instruktioner lär dig viktiga funktioner i programmen. Teoridelar och övningar är sammanvävda och böckerna fungerar både för lärarledd undervisning och självstudier.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jonas Byström

  • Lösningar till grundkurs i statistik

    Jan Byström, Jonas Byström

    Lösningar till en statistikkurs kan i de flesta fall inte anges i rätt eller fel. Man är hänvisad till bedömningar av typen lämpligt - mindre lämpligt. Denna lösningsbok till Grundkurs i statistik redovisar svar och lösningar där så är möjligt. De...

  • Grundkurs i statistik

    Jan Byström, Jonas Byström

    Grundkurs i statistik går igenom grundläggande statistiska begrepp och ger en god inblick i vanliga statistiska beräknings- och undersökningsmetoder. I boken klargörs bland annat vad man behöver känna till då man gör undersökningar, bedriver forsk...