Harry över havet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2020-05-27
Förlag
Opal
Illustratör/Fotograf
Lennart Eng
Dimensioner
305 x 217 x 10 mm
Vikt
431 g
SAB
Hcf
ISBN
9789172262034

Harry över havet

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-05-27
111
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lennart Eng är tillbaka med en bilderbok i havsmiljö, den här gången över vattenytan.

Nu får vi träffa valen Valdemars vän, havstruten Harry, och följa hans vardag i lufthavet. En tillvaro kantad av utmaningarna som det tuffa livet i luften innebär. I olika miljöer, situationer, väder och ständiga jakt på mat visar Harry en havstruts suveränitet. Berättelsen är episodisk och Harry bjuder på mycket igenkänning och fantastiska illustrationer. Och vi får även träffa Valdemar igen!

"Illustrationerna är fantastiska. Det är mycket små detaljer och Lennart visar tydligt skillnad på hur det kan se ut på havet en blåsig dag kontra en lugn dag. Några sidor ger även en blick över hur det kan se ut på havet nattetid." - Nilmas bokhylla
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Harry över havet
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 260 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Harry över havet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fin bok.

    Detta är en charmig bilderbok där vi får följa havstruten Harry i en varierande havsmiljö. En tillvaro som inte alltid är helt lätt när hungern tränger sig på samtidigt som omvärlden inte välkomnar en.

    Jag blev imponerad över hur många funderingar och öppningar för samtal boken skapade. En bok att läsa många gånger och ha många olika samtal. Exempelvis om att hitta sin egen plats när världen känns ovälkomnande. Att få vila hos en otippad vän. Tankar och funderingar kring hur nedskrä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lennart Eng