Klappsnapparna och Charlie (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Tjuvarnas jul (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
56
Utgivningsdatum
2015-09-28
Förlag
Opal
Illustratör/Fotograf
Lars Rudebjer
Dimensioner
215 x 155 x 10 mm
Vikt
276 g
SAB
Hcf
ISBN
9789172997509

Klappsnapparna och Charlie

(3 röster)
Inbunden,  Svenska, 2015-09-28
120
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En dag står det en liten unge utanför Kurres dörr. Hon heter Charlie och berättar att hon är hans dotter. Kurre blir förskräckt: Det går ju inte, han är ju en tjuv! Han är medlem i den beryktade Klappsnapparligan och kan inte vara pappa till någon. Men Charlie är envis och får följa med honom till tjuvnästet för att träffa de andra Klappsnapparna: Skuggan, Bongo och Trollet. Och deras fruktade ledare Madame Bofvén. De blir inte glada över att Kurre dragit henne med sig, men när det visar sig att Charlie är en fenomenal ficktjuv inser Madame att det kanske inte är så dumt att ha en unge i ligan.
Tjuvarnas jul gick som en mycket populär julkalender 2011. Vintern 2014 hade filmen Tjuvarnas jul - Trollkarlens dotter premiär, och låg högt upp på biotoppen under december. Den som älskar julkalendern och filmen kommer att känna igen karaktärerna, miljöerna och stämningen i den här bokserien. De två första böckerna är Klappsnapparna och Charlie och Klappsnapparna och Madame Bofvéns hemlighet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Klappsnapparna och Charlie
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 279 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna