Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2013-02-27
Upplaga
1
Förlag
Leopard Förlag
Medarbetare
Ahlin, Malin (form)
Illustratör/Fotograf
Malin Ahlin
Dimensioner
230 x 200 x 7 mm
Vikt
250 g
SAB
Hcf
ISBN
9789173434331

Månulvarna

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2013-02-27
126
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"En sagolikt illustrerad debut. [...] Mest av allt är Månulvarna en vacker påminnelse om att ingenting lyser starkare än våra gemensamma drömmar. - Dagens Nyheter

"Det här är en vacker bok med fascinerande illustrationer. Malin Ahlin gör en strålande debut." - Tidningen Kulturen

"Jag tror att Malin Ahlin kommer att betyda mycket för svensk barnlitteratur. Jag hoppas att priserna kommer att hagla över henne, för det här är en bok och ett författarskap fullt av möjligheter." -dagensbok.com

"En förtrollande bok som imponerar med sin säkra berättarstil." - BTJ-häftet

Bland många underliga och fantastiska varelser i skogen finns en särskilt ovanlig sort som kallas månulvar. De gillar allt som skiner och glänser, men mest av allt älskar de månen som de stirrar drömskt på varje kväll. En natt blir månulvarnas längtan så stor att de bestämmer sig för att åka dit.

Månulvarna är en ljuvligt fantasifull saga i Tove Janssons anda, berättad med värme och underfundig humor. De färgmättade illustrationerna är fulla av märkvärdiga detaljer som både liten och stor kommer att lockas av i läsning efter läsning.

Malin Ahlin debuterade 2012 som illustratör till Henning Mankells barnbok Katten som älskade regn. Månulvarna är hennes första egna bok och med den tar hon ett stort kliv in på den svenska bilderboksscenen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Månulvarna
  2. +
  3. SIGNERAD Yumi & Tomu. I Lilleputtarnas land

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Yumi & Tomu. I Lilleputtarnas land av Maria Frensborg, Tomu, Yumi (inbunden).

Köp båda 2 för 285 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Månulvarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Favorit!
    Camilla, 6 april 2015

    Mysig och lagom lång saga med väldigt fina bilder. Månulvarna är så charmiga. Favoritbok bland både vuxna och barn här hemma.

Visa alla 1 recensioner