Att vakna upp till liv : En andaktsbok för sommartid (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2019-05-06
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Wärlegård, Hanna (förf.) / Pettersson, Jenny (förf.) / Åberg, Linnea (förf.) / Fredlund, Lisa (förf.) / Ledstam, Maria (förf.) / Molin, Åsa (förf.) / Molin, Åsa (red.) / Gustafsson, Eleonore (red.) / Graves, Emma (form)
Dimensioner
190 x 143 x 14 mm
Vikt
290 g
SAB
Cia
ISBN
9789173877893

Att vakna upp till liv : En andaktsbok för sommartid

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2019-05-06
222
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att vakna upp till liv är en andaktsbok som både till innehåll och form passar för att ta med sig just där man står inför semestern och funderar på vilken bok man ska packa ner.

Genom 40 personliga och lättillgängliga texter som berör teman som kroppen, förtröstan, skapelsen, vila och stress inbjuder skribenterna läsaren till ett djupare seende mitt bland jordgubbar, sommaravslutningar, pack-jäkt, solnedgångar vid havet och campingmat. Varje text avslutas med en bön och i vissa fall ett förslag på en övning.

Att vakna upp till liv är en bok som är lätt att ta med till stranden, hängmattan eller bilsätet men som också är lätt att ta till sig.

Skribenterna är pastorer och teologer i nätverket Nelly som skriver personligt, berättande och teologiskt kring teman som ofta förknippas med sommaren: AnnaCarin Abrahamsson, studentpastor och riksevangelist, Anna-Lena Thoursie, pastor, Carin Dernulf, generalsekreterare Equmenia, Charlotte Höglund, pastor, Eleonore Gustafsson, pastor, Hanna Wärlegård, lärare ALT, Jenny Pettersson, bibellärare Götabro, Linnea Åberg, missionär, Lisa Fredlund, pastor, Maria Ledstam, doktorand, och Åsa Molin, lärare ALT.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att vakna upp till liv : En andaktsbok för sommartid
  2. +
  3. Kniv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kniv av Salman Rushdie (inbunden).

Köp båda 2 för 431 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Stjärnklart

    Eleonore Gustafsson

    Att vakna upp till liv en andaktsbok för sommartid fick ett varmt mottagande av läsarna när den kom ut sommaren 2019. Nu är de elva teologerna i Nellynätverket tillbaka med Stjärnklart en ny bok för vinterns alla tider och tankar och där det varda...

  • Bepröfvade recept

    Maria Larsson Östergren, Tommy Söderlund, Hannah Storm, Madelene Nettermark, Charlotte Höglund

    Hur smakar historien, kan man veta och ta reda på det? I Bepröfvade recept ges inspiration och möjlighet till historiska smakupplevelser med utgångspunkt i de recept och fotografi er som bevaras i Riksarkivet - Landsarkivet i Visby. Läsaren får oc...