Alla mina 30 barn : En familjehemspappas dagbok (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2021-08-05
Förlag
Libris förlag
Dimensioner
207 x 146 x 22 mm
Vikt
412 g
SAB
Ohfb-c,Lz Ardenfors, Thomas
ISBN
9789173879248

Alla mina 30 barn : En familjehemspappas dagbok

Inbunden,  Svenska, 2021-08-05
238
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    149
Visa alla 1 format & utgåvor
Thomas Ardenfors har, tillsammans med sin familj, varit jour- och familjehem i nästan 30 år. För några år sedan skrev han boken En extra plats i hjärtat, en bok som spritts över hela landet och används i en mängd olika sammanhang.

En familjehemspappas dagbok är en fristående fortsättning på En extra plats i hjärtat. Du kommer att känna igen de varsamma beskrivningarna av människoöden han möter tillsammans med sin familj. Men du kommer också möta mängder av dråpliga, rörande, jobbiga och vackra situationer som är en del av en jourhemspappas vardag.

Boken tar dig med i 52 kärnfulla kapitel som spänner över varje vecka under ett helt år i en jourhemspappas liv. Här möter du bland annat beskrivningar av vardag, storhelger, skolavslutningar, sammanbrott, glädje, kaos, sorg, skratt och tårar.

Sannolikt har alla som bor i Sverige hört begreppet fosterhem , men det är försvinnande få som vet vad uppdraget innebär i praktiken. Denna bok ger dig en unik inblick i vardagen för ett jour- och familjehem. Boken vänder sig till dig som vill förstå hur ett samhälle tar hand om de mest utsatta, våra barn. Den är till särskild nytta för dig som direkt eller indirekt möter barn och ungdomar i din vardag, men inte minst till dig som vill veta mer om vad det innebär att vara jour- och familjehem.

Thomas Ardenfors är till vardags kommunpolitiker i Sollentuna, men hans och hustrun Sussis livspassion är att försöka göra livet lite bättre för barn som behöver en extra familj. Hans tidigare bok En extra plats i hjärtat (Libris) handlar om glädjen och utmaningen kring att vara ett familjehem.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Alla mina 30 barn : En familjehemspappas dagbok
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 467 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Thomas Ardenfors

  • En extra plats i hjärtat : att ta hand om någon annans barn

    Thomas Ardenfors

    Familjen Ardenfors har varit familjehem, jourhem och kontaktfamilj för ett stort antal barn under mer än 20 års tid. I boken delar Thomas Ardenfors rakt och öppet med sig av sina erfarenheter av hur det är att vara familjehemspappa - vilka glädjeä...

  • En extra plats i hjärtat: att ta hand om någon annans barn

    Thomas Ardenfors

    Familjen Ardenfors har varit familjehem, jourhem och kontaktfamilj för ett stort antal barn under mer än 20 års tid. I boken delar Thomas Ardenfors rakt och öppet med sig av sina erfarenheter av hur det är att vara familjehemspappa - vilka glädjeä...