Morberg jagar och lagar (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2010-09-28
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Leo, Patric (form) / Löf, Martin (foto)
Dimensioner
285 x 231 x 19 mm
Vikt
1250 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789174240931

Morberg jagar och lagar

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2010-09-28
296
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att jaga är en personlig, rentav privat upplevelse för Per Morberg. Året om är han ute i skog och mark. Han jagar allt från and och hare till vildsvin, älg och antilopl, och jaktmarkerna sträcker sig från fjällen i Norrland till Afrikas savanner. Jakten hånar och utmanar honom, ändå är han aldrig så tillfreds som då han fått upp ett spår eller sitter på pass och väntar på det där tillfället när livet ställs på sin spets. Det är den upplevelsen han vill förmedla.

Det här är en bok med historier och bilder från många års jakt. Men det vore inte en bok av Per Morberg om den inte också handlade om mat. En god jägare tar hand om sitt byte. Så varsågod: Morbergs bästa viltrecept, från vildsvinsfräs från Djursnäs och harsadel med portvinssås till antilopfilé och gurksallad med fetaost.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Morberg jagar och lagar
  2. +
  3. Food to share : Matglädje, snacks och vardagsmat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Food to share : Matglädje, snacks och vardagsmat av Alma Hassan (inbunden).

Köp båda 2 för 525 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Morberg jagar och lagar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bra present

    Jag har gett boken till mitt barnbarn som jagar och även lagar mat. Han tycker den är jättebra som inspiration när han lagar middag.

  2. Alla hjärtans dag present
    Linda, 24 februari 2015

    Det här vart en MYCKET uppskattad alla hjärtans dag present till min pojkvän som är jägare när vi firade den för första gången :-)

  3. En av de bästa kokböcker jag träffat på Morberg kan...
    carina christiansson, 6 juni 2013

    En av de bästa kokböcker jag träffat på Morberg kan verkligen göra en nyfiken på recepten i boken kom och har använt en hel del recept ur denna bok

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Per Morberg

Övrig information