Lottas jul (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2014-10-21
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Kühlhorn, Fabian (foto) / Hallengren, Jenny (foto)
Dimensioner
245 x 178 x 10 mm
Vikt
574 g
SAB
P.09
ISBN
9789174244236

Lottas jul

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-10-21
249
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.


Lotta Kühlhorns jul är både traditionell och nyskapande. Hemma hos henne samsas julprydnader av gammalt snitt gjorda efter vikningsmönster från förra sekelskiftets Berlin med egna nytolkningar inspirerade av livet runt Götgatan på Södermalm i Stockholm. För Lotta är processen lika viktig som resultatet: att följa arbetsinstruktioner, att mäta, vika och klippa, att med hjälp av både små detaljer och större iscensättningar skapa julstämning till glädje för familj och vänner.
I Lottas jul hittar du roliga gör-det-själv-projekt i olika svårighetsgrad. Lär dig göra allt från kreationer i papper - julgransprydnader som smällkarameller av återvunnet omslagspapper, stjärnor och kransar - till ett pepparkaksgökur!
Lotta Kühlhorn är världsbäst på att fira jul. Hon börjar med minusadvent i november, en traditionell nedräkning till advent i det kühlhornska hemmet, ökar sedan från början av december fram till höjdpunkten vid själva högtiden - julafton! - för att börja nedtrappningen runt nyår. Övriga delar av året är hon flitigt anlitad formgivare och mönstermakare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lottas jul
  2. +
  3. Arga bibliotekstantens bästa skyltsvep

De som köpt den här boken har ofta också köpt Arga bibliotekstantens bästa skyltsvep av Ann Denty (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lottas jul. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fin men lite trist bok.
    Malin, 6 januari 2015

    Fin men lite trist/enkelspårig bok, visste inte att det handlade så mkt om papperskrafs? Och alkohol? Vet inte vad jag väntat mig eg, men blev iaf inte superimponerad.

  2. Besvikelse
    Marie Karlsson, 17 december 2014

    De flesta pysseltipsen var tråkiga och fula. Det fanns inget av dessa pyssel, som jag kunde använda till mina elever eller mig själv. Recensionen jag läste lovade alldeles för mycket.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lotta Kühlhorn

Bokvideo