Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-12-21
Förlag
Bonnier Fakta
Originaltitel
Sannas matbok - för den självläkande människan
Dimensioner
243 x 194 x 17 mm
Vikt
682 g
SAB
Qcaa,Vmb,Vcc
ISBN
9789174245547

Mat som läker : 140 recept som håller dig pigg, frisk och dämpar inflammationer

(142 röster)  |  Läs 11 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-12-21
152
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.

OBS! Detta är samma bok som tidigare utgivna "Sannas matbok" men nu i mjukband.



Storsäljaren Sannas matbok nu i nytt format! Med sina populära böcker har Sanna Ehdin Anandala satt vår självläkande kraft och helhetssynen på mat i fokus. I den här efterlängtade nyutgåvan presenterar hon den senaste hälsotrenden, IFD-maten - den inflammationsdämpande maten - som skapar god hälsa, energi och viktminskning. Den röda tråden är att integrera ett nytt sätt att tänka i din vardag - att ta kontroll över vardagsmaten genom att förbereda för snabblagad som är nyttig och god. Det behöver inte ta mer än en kvart eller tjugo minuter att laga en god och näringsrik måltid. Allt du behöver är att göra medvetna val! Planera dina inköp och handla mer sällan men mer begåvat.

Mat som läker
innehåller mer än 140 nyttiga och goda recept. Som bonus får du även kunskap om varför "den självläkande kosten" är så bra, hur man lever längre och friskare samt fakta och tabeller i slutet av boken. Låt boken inspirera dig till en lustfylld matlagning som ger välbefinnande, hälsa och livskraft.

Boken ger recept på:

Frukostar
Sallad och råkost
Stärkande soppor
Rotfrukter och grönsaker
Bönor, tofu och linser
Fågel, fisk, vilt och nöt
Tillbehör och såser
Bröd
Drycker
Gott och sött

Mat som läker är en ny utgåva av Sannas matbok - för den självläkande människan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mat som läker : 140 recept som håller dig pigg, frisk och dämpar inflammationer
  2. +
  3. Sannas fastebok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sannas fastebok av Sanna Ehdin (inbunden).

Köp båda 2 för 359 kr

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av Mat som läker : 140 recept som håller dig pigg, frisk och dämpar inflammationer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rörig
    Camilla, 4 februari 2021

    Finns en del bra fakta men recepten i sig är luddiga, man får inte riktigt grepp om vad IFD är, hur mycket man bör äta, vad innehåller recepten för IFD?

  2. Lite besviken!
    Subj, 5 mars 2019

    Tyckte det var för mycket gluten i recepten! Eftersom jag inte tycker att gluten läker kroppen... men det är ju min åsikt!

  3. Inspirerande.
    Helena Söderholm, 13 mars 2018

    Härlig bok med inspirerande texter och bilder. Lätt att använda och ta till sig. Recepten är enkla att förändra efter eget tycke och tillgång på råvaror. Boken har även en faktadel och fungerar bra som "vanlig" läsning. Jag blev mycket inspirerad till att börja ta tag i hur och vad och framför allt varför jag äter. Mat är bränsle och den påverkar hälsan mer än man kanske tror. Har läst många böcker inom samma område men den här är så lättillgänglig och utan pekpinnar förklarar den bara hur du... Läs hela recensionen

  4. Lättläst och inspirerande
    Bokmys (Norrland), 10 mars 2018

    En bok med mycket rymd, trevliga bilder och lättläst text. Intressant att lära sig mera om "antiinflammatorisk mat". En jättefräsch och spännande bok att ta till sig lite i sänder. Prova!

  5. Dålig layout
    Yana, 29 november 2017

    Inget fel på innehållet! Däremot svår att läsa om man har det minsta svårt m kontraster. Sidorna med färgad bakgrund och vit text var i flera fall svåra , i några fall omöjliga, att läsa.

  6. Älskar denna
    Brudberget, 28 november 2016

    Det här är min bibel, recepten är lätta att variera. Även om jag skulle velat haft fler recept i boken.
    Köpte även en extra bok till min bästa vän.

  7. mat som läker-ja!
    bluesbabe, 21 november 2016

    fantastiska! recept, trodde väl aldrig att en soppa med 10 vitlöksklyftor skulle kunna smaka så gott! och, boken är full med bra information, saker man inte kanske kände till, fast man trodde det... till och med godisavdelningen är svårt inspirerande!

  8. Bra bok !
    Allenhas , 12 september 2016

    Tydliga recept och många enkla maträtter.Och bra rådgivning för att äta bra mat vid inflammationer i kroppen.Rekommenderas till nybörjare med magproblem och andra problem i kroppen.

  9. Självläkning är basen i livet...
    Karen-Helle König, 26 augusti 2016

    Intressant o lärorik bok - tankeväckande. Har inte lärt känna boken riktigt ännu - men den kan man tillbringa många timmar med. Populärvetenskaplig och hög nivå på kunskap men skrivit på ett sätt att alla kan hänga med.

  10. Modern bok om hälsa!
    Gunbritt Carina Björkman, 24 augusti 2016

    Boken är av stor betydelse för att fånga viktiga delar som ger möjlighet och förståelse att varje människa har ansvar för sin hälsa. Sanna har förmåga att på ett pedagogiskt, konkret och kärleksfullt sätt förmedla ett bra hälsotänk allt från lätta recept, kroppens behov av rörelse och andlig näring. En härlig bok som jag använder varje vecka! ❤️ 🙏 Tack!

  11. Hälsa och livskvalitet:)
    Ninaballerina, 22 januari 2016

    Gav den i present till min dotter som tycker att den är väldigt bra, vackra bilder och inspirerande recept! Mvh Carina i Falun

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av Sanna Ehdin