Min franska matresa - vinnare av Sveriges mästerkock 2018 (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
103
Utgivningsdatum
2018-04-05
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Timrén, Anders (form) / Wismar, Frida (foto)
Dimensioner
265 x 200 x 10 mm
Vikt
585 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789174248005

Min franska matresa - vinnare av Sveriges mästerkock 2018

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-04-05
259
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kärleken till god mat har funnits i Erik Hammars liv ända sedan han som 18-åring började jobba som nisse på restaurang. Det är mat lagad från grunden som gäller och råvarorna spelar stor roll.

Följ med Erik på en matresa genom Frankrike, från Alsace i norr via Normandie och Bourgogne till Bordeaux och Provence i söder.

Här hittar du franska klassiker, ibland i ny tappning, och Eriks egna favoriter i det franska köket. Vad sägs om röding med ängssyra och sotad purjolök, skummig svampsoppa med portvin och tryffel, helstekt renfilé med jordärtskocka, kantareller, lingon och portvinssky - och varför inte en klassisk tarte tatin till efterrätt, serverad med calvadosgrädde?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Min franska matresa - vinnare av Sveriges mästerkock 2018
  2. +
  3. Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till kväll

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till ... av Rebecca Hübbe (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Min franska matresa - vinnare av Sveriges mästerkock 2018. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Köpvärd
    Göran W, 1 juli 2022

    Lätt att följa recepten. Har egentligen noll i talang när det gäller matlagning men oj vad betöm jag fått på sistone. Tack Erik Hammar.

  2. Finmat
    Erika , 14 november 2018

    Inte vad jag tänkte mig alls. För pretentiös skriven. Några av recepten är säkert bra till helgmat men de känns överdrivet förfinade för att kunna passa in i temat och texten är inte speciellt inbjudande. Få recept och många helsidor med fotografier.

  3. Min franska matresa borde kunna bli en verklig hit

    Jag gillar boken mycket och blir väldigt sugen på att laga flera av recepten i den, har redan rekommenderat den till flera i min omgivning.

Visa alla 3 recensioner