Food Pharmacy - näringsjägaren : en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2019-07-30
Förlag
Bonnier Fakta
Originaltitel
Näringsjägaren
Medarbetare
Lindelöw Mannheimer, Anna (form) / Ekblom, Ulrika (foto)
Dimensioner
248 x 176 x 23 mm
Vikt
650 g
SAB
Qcabb,Vmb
ISBN
9789174249583

Food Pharmacy - näringsjägaren : en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen

(23 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-07-30
309
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Food Pharmacy släpper en bok för näringsjägare - en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen.

I den här faktaspäckade och roliga boken ger sig Mia och Lina ut på sina livs expeditioner för att ta tag i vår tids mest angelägna frågor: folkhälsan och planeten. Vad kan vi själva göra för att få oss och planeten att må bättre, och varför har mat gått från att vara något enkelt och glädjefyllt till svårt och ibland till och med ångestskapande? Vetskapen om hur vi ska äta för en bättre folkhälsa och mindre belastning för planeten finns, men av någon anledning når den inte ut. Men det ska det bli ändring på!

Food Pharmacy Näringsjägaren innehåller livsviktig fakta presenterad med humor och helt utan pekpinnar (och med ett sextiotal näringsboostade recept). För att göra resan mot att bli näringsjägare lite enklare och mer lustfylld har Mia och Lina dessutom tagit fram en Näringsjägarkompass som ska hjälpa oss att varje dag få i oss en stor mängd varierande och näringsrika livsmedel i många olika färger.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Food Pharmacy - näringsjägaren : en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Food Pharmacy - näringsjägaren : en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kul och lättläst
    Eleonora , 29 mars 2022

    Bra ämne. Jag har läst de övriga böckerna och även Bengmarks bok. Detta är skrivet för allmänheten att förstå. Sedan kanske det borde finnas liite "gummiband" gällande att gå över till den rätta maten, dvs hur gör man det i omgångar. Alla tycker inte om havremjölk och linser. Hur gör man då?

  2. Kul bok
    Hellin Marianne Ljung, 15 januari 2020

    Började omedelbart med att jaga näring. En bok som inspirerar till färggranna tallrikar och en del skratt. Boken fångar Barnet inom mig. Köpte en spirulizer och salladen blev genast mer spännande. Har läst alla deras tre böcker och mina hemmagjorda smoothies är hur nyttiga som helst. Är övertygad om att jag klarar att ta min Näringsjägarexamen med bravur, tack vare författarna och professor Stig.

  3. Inspirerande
    Kaffeläsaren, 3 november 2019

    Näringsjägaren är författarparets tredje bok i serien Food Pharmacy. Food Pharmacy finns både som blogg och podd utöver böcker. Jag har läst en bok tidigare, deras första och gillade den mycket. I Näringsjägaren diskuteras klimattrycket och matens påverkan på klimatet. Den tar även upp hur vi kan äta mer näringsrikt och göra bättre val för både hälsan och miljön. Jag gillar författarnas personliga tilltal i boken, det känns som jag blir inbjuden på deras privata middagsbjudning där de diskute... Läs hela recensionen

  4. Jättebra
    Ulrica Maria Westman, 2 oktober 2019

    Flera korrfel i recepten. Väldigt synd, men annars bra bok och bra recept! Har lagat pytt i pannan, stroganoffen, havrekakorna, brownien, mexikanska grytan för att nämna några och är nöjd med alla. Jag gillar stark mat så jag lägger till extra krydda i vissa recept.

  5. Förhoppning om att hjälpa till med bra rutiner.
    torbjörn karlsson, 29 augusti 2019

    Barnbarnet Axel fick den i 16-årspresent, få se hur det går, jag väntar förväntansfullt på middagsbjudning!!
    Har själv endast ögnat/snabbläst igenom, men det jag sett o läst ger mersmak.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna