Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2019-08-07
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Wilsson, Eva (form) / Ekblom, Ulrika (foto)
Dimensioner
265 x 200 x 20 mm
Vikt
817 g
SAB
Qcabc
ISBN
9789174249958

Zeinas green kitchen : gröna recept från olika delar av världen

(45 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-08-07
297
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Mat med mångfald! Zeina Mourtada är tillbaka med en ny kokbok, denna gång med skön och grön mat från olika delar av världen. Spännande, vackra, mustiga rätter som väcker nyfikenhet och matlagningslust. Gå på upptäcksfärd i boken och låt dig lockas av nigerianska bönbollar, irakisk spenatgryta, chilensk potatissoppa och georgisk böngryta. Eller kanske gambiansk jordnötsgryta, rysk vinägrettsallad eller koreansk nudelsoppa? Här hittar du utan problem massor av nya favoriter bland bokens omkring 70 recept. Zeina Mourtada har med sin välbesökta blogg, Zeinas kitchen, och sin medverkan i olika tv-program kommit att bli en uppskattad matprofil med recept att lita på. På begäran från hennes följare finns hon nu även utgiven på arabiska i Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Zeinas green kitchen : gröna recept från olika delar av världen
  2. +
  3. Knatteplock : mat ditt barn kan äta själv från sex månader

De som köpt den här boken har ofta också köpt Knatteplock : mat ditt barn kan äta själv från ... av Elin Oresten (inbunden).

Köp båda 2 för 526 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Zeinas green kitchen : gröna recept från olika delar av världen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Grön mat
    LENAs, 23 januari 2024

    Bra inspirerande recept. Nya smaker för mig vilket är positivt. Enkelt att följa recepten och goda rätter. Grön mat ligger i tiden

  2. Vegetariskt för alla
    Tina, 27 september 2021

    Trevliga recept som passar många. Enkla steg för steg instruktioner. De allra flesta ingredienser finns att köpa i vanlig butik. Vackra foton.

  3. Gott o lätt
    Carina Hillbur, 29 mars 2021

    Allt jag provat hittills blir bra och inga krångligheter. Bra bilder och lätt att följa recepten. Kul att det är från alla världens hörn

  4. Lätt och underbart gott
    Julie, 29 oktober 2019

    Jag köpte boken för att försöka införa flera vegetariska målrätter i vår vardag. Jag hade gjort en av Zeinas recept innan (falafel) och tänkte ge hennes bok en chans. Vad glad jag har blivit! Allt vi har provat hittils har varit super gott! Man behöver ofta lägga till mer kryddor för att få smak, eller det blir så där, men inte med hennes recept! Jag har provat 7-8 olika än så länge och har blivit kär med hennes Msska, och det finns flera till som jag vill bara göra om, men jag måste också hi... Läs hela recensionen

  5. Spännande!
    Agneta Bjällskog-Åberg (Nordmaling), 11 september 2019

    Är allätare, alltså ej veg, men jag vill prova ALLA recept som finns i boken! Soppor röror bröd, mums! Rekommenderas varmt!

  6. Medioker
    ANN-CHRISTINE TELL NILSSON, 26 augusti 2019

    Trodde den skulle innehålla betydligt mer variation än den gjorde. Många recept liknar varandra och inget nytänk. Den förra kokboken är fantastisk men i mitt tycke, tyvärr inte denna.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Zeina Mourtada