Vegansk husmanskost : vardagsrätter, klassiker, högtidsmat (inbunden) Spara 70%
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2019-08-26
Förlag
Bonnier Fakta
Originaltitel
Jävligt god vegansk mat
Medarbetare
Wickholm, Pär (form) / Bajada, Simon (foto)
Dimensioner
267 x 202 x 20 mm
Vikt
846 g
SAB
Qcabc
ISBN
9789174249989
Vanliga sökord
jävligt gott

Vegansk husmanskost : vardagsrätter, klassiker, högtidsmat

(43 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-08-26
79 263 Du sparar 184 kr!
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det finns många positiva saker med att äta växtbaserad mat: det är bra för djuren, naturen och för oss människor. Men steget från att äta maten vi är uppvuxna med till att börja äta mer vegetariskt eller veganskt kanske känns långt. Måste jag sluta äta köttbullar på julafton eller avstå sillen till färskpotatisen på midsommarafton? Nej! I "Vegansk husmanskost" visar Gustav Johansson hur vi kan laga både rätterna vi känner igen från barndomen och moderna klassiker på ett nytt sätt. Rätterna bygger helt på växtbaserade råvaror, men bara lugn - Gustav lär dig hur du bäst använder dem för att få till rätt textur och mest smak. Och framförallt, det blir riktigt gott! Gustav Johansson driver bloggen "Jävligt gott", som är Sveriges största veganska matblogg. Men det är inte en blogg om vegansk mat. "Jävligt gott" är en blogg som vill inspirera andra till att laga mer mat genom att visa hur enkelt det kan vara och hur gott det kan bli och hur självklart det är att kött inte har någonting med det att göra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vegansk husmanskost : vardagsrätter, klassiker, högtidsmat
  2. +
  3. Vegansk husmanskost : vardagsrätter, klassiker, högtidsmat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vegansk husmanskost : vardagsrätter, klassiker,... av Gustav Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 228 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Vegansk husmanskost : vardagsrätter, klassiker, högtidsmat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantasilös
    Anders Sjögren, 5 april 2021

    Vegetariska rätter? Nej. Vanliga rätter där författaren bytt ut köttingrediensen mot tofu etc, så du kan enkelt göra detsamma med hjälp av din vanliga kokbok. Ett felköp som åker direkt till återvinningen. Varför recenserar jag den ens?

  2. Helgmat m.m.
    Majsan, 30 mars 2021

    Så många recept, som kan ersätta de traditionella rätterna som sill, lax, köttbullar m.m. och är både lättlagade och goda

  3. Lätt att laga maten
    Inka, 5 oktober 2020

    Jag uppskattar att de ingredienser som används inte är så märkvärdiga/speciella. I många andra vegetariska och veganska recept ska man använda ingredienser som, för mig, är svåra att veta hur jag ska använda förutom till just det receptet. Alltså mer speciella varor och det blir för dyrt att köpa dem som sedan blir "stående" så att säga.

  4. Jävligt gott
    Sophie, 7 januari 2020

    Denna boken är perfekt för nyblivna veganer och de som vill äta lite mer veganskt, med massa tips och tricks som kan vara bra att ha med sig när man börjar äta mer veganskt/ vegetariskt.

  5. Grymma recept
    Ström, 23 oktober 2019

    Riktigt bra, roliga och GODA recept! Har aldrig lagat så mycket mat som jag gör nu samtidigt som det blivit roligare (maten är också väldigt uppskattad hos vuxna så om barn här hemma)

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Gustav Johansson