Värdshuset (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Boonsboro-trilogin (del 1)
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2013-12-11
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Tove Janson Borglund
Originaltitel
The next always
Medarbetare
Zachrisson, Lisa (form)
Dimensioner
180 x 110 x 22 mm
Vikt
180 g
SAB
Hce
ISBN
9789174293753

Värdshuset

(137 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket,  Svenska, 2013-12-11
89
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Värdshuset är första delen i en ny romantisk trilogi som utspelar sig i den lilla staden Boonsboro i Maryland. Här bor de tre bröderna Montgomery som tillsammans med sin viljestarka mamma just börjat rusta upp stans förfallna värdshus, som de vill förvandla till ett modernt och charmigt hotell. Men familjens arkitekt, Beckett, har inte bara renovering i tankarna... I staden bor också den unga änkan Clare Brewster, som flyttat hem med sina tre små söner och öppnat en bokhandel i närheten av värdshuset. Beckett har varit hemligt förälskad i Clare sedan skoltiden, men alltid dolt sina känslor. Till sin förvåning upptäcker Clare att hon dras till det gamla värdshuset och till mannen som ritat det. Kommer deras kärlek att få en andra chans, nu när allt är på väg att förändras i Boonsboro? Nora Roberts är född och uppvuxen i Maryland, och i sin senaste romantrilogi har hon inspirerats av staden Boonsboro, där hon bor med sin familj. Liksom i böckerna har hon rustat upp ett gammalt värdshus som nu är hotell.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Värdshuset
  2. +
  3. Ögonblick att minnas

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ögonblick att minnas av Nora Roberts (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Värdshuset. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Seg och förutsägbar
    CamillaW, 6 juli 2015

    Nja, inte min typ av litteratur. Alldeles för förutsägbar och allt för mkt läsning om renovering tyvärr. Hade höga förhoppningar efter att ha läst tidigare recenssioner. Gillar inte att lägga ifrån mig böcker när jag väl börjat, men gav denna bok många chanser innan jag till slut la den på hyllan för gott. Men vill man läsa humoristiska och härliga kärleksromaner är Jojo Moyes mer att rekomendera.

  2. Värdhuset
    Désirée Gustafsson, 31 oktober 2014

    Den andra delen var lika mysig som första. Det blev sträckläsning, kunde inte lägga ifrån mej boken förrän jag läst ut den. Nu blir det lång väntan tills tredje boken kommer ut.

  3. Mycket bra
    Annika Mårtensson, 18 augusti 2014

    Denna bok är lättläst och mycket beroendeframkallande. Jag väntar på att nästa bok ska komma ut i pocketform så jag kan läsa vidare om hur det går för personerna i boken.

  4. gullig
    Catrin, 2 juli 2014

    Gullig, förutsägbar.

    Som vanligt är Nora Roberts en avkopplande läsning. Denna är inget undantag.
    Söt om livet i en småstad där kärleken spirar.

  5. Härlig kärlekshistoria!
    Ingeli, 26 februari 2014

    Härlig historia som handlar om kärlek, lite spänning också. Ville inte lägga ifrån mig boken. Längtar till nästa bok som förmodligen kommer att handla om ngn av de övriga bröderna i familjen och förstås om Värdshuset.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts