Öster om avgrunden (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Ludwig Licht (del 4)
Antal sidor
375
Utgivningsdatum
2018-03-08
Förlag
Bonnier Pocket
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
150 g
SAB
Hc
ISBN
9789174296785

Öster om avgrunden

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2018-03-08
89
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
TBILISI, JULI 2016. Affärskvinnan Pauline Hollister bär på ett antal mörka hemligheter. Hon vänder sig till Ludwig Licht, som numera arbetar på säkerhetsfirman EXPLCO:s avdelning i Georgien. Men innan hon hinner avslöja vad hon vet försvinner hon.

Samtidigt börjar den hårt ansatta kaukasiska republiken att rämna. En rad terrordåd drabbar huvudstaden, och det mäktiga Ryssland i norr uppträder alltmer hotfullt. Vad var det Hollister ville berätta? Vilka krafter har hon satt i rörelse? Ludwig ställs snart inför sin farligaste, mest hänsynslösa fiende någonsin: en av hans gamla överordnade från östtyska Stasi.

Öster om avgrunden är den fjärde och avslutande delen i serien om Ludwig Licht, frilansande problemlösare i världspolitikens mörka undervegetation. I Kaukasus - skärningspunkten mellan öst och väst, nord och syd, kristendom och islam - hinns han slutligen ikapp av sina många synder ur det förgångna. Det drar ihop sig till en sista, förtvivlad strid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Öster om avgrunden
  2. +
  3. Söder om helvetet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Söder om helvetet av Thomas Engström (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Öster om avgrunden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bland det bästa man kan läsa!
    Tom Vetterlein, 4 augusti 2019

    Ett sådant fantastiskt korthugget och krasst språk men ändå så magiskt beskrivande så man känner varje känsla, doft och vy! Jag hoppas att han skriver fler böcker på samma tema.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Thomas Engström