Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Familjen kring La Stella (del 1)
Antal sidor
367
Utgivningsdatum
2017-05-10
Förlag
Lind & Co
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
196 g
SAB
Hc
ISBN
9789174618181

Smultron och svek

(43 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-05-10
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Liselotte kämpar för att finna balans i tillvaron. Hennes man Mario driver Östersunds mest populära restaurang, La Stella, och arbetar jämt. Själv har Liselotte fullt upp med barnen Sandra och Elias, med arbetet på resebyrån, med hemmet och med sina föräldrar. Och någonstans har hon en gnagande känsla av att livet inte blev som hon tänkt sig.

Det här är första delen i serien om familjen kring La Stella, som följs av Vinbär och vemod, Hallon och hat och Lingon och lust. Lind & Co återutger alla böckerna i pocket under sommaren och hösten 2017.

EVA SWEDENMARK är född och uppvuxen i Sundsvall men bor i dag i Stockholm. Förutom flera egna böcker är hon också en del av författartrion bakom pseudonymen Emma Vall.

ANNICA WENNSTRÖM är bland annat författare till romanen Lappskatteland (Wahlström & Widstrand, 2006). Hon är också en del av författartrion bakom pseudonymen Emma Vall, tillsammans med Eva Swedenmark och Maria Herngren.

"den perfekta sträckläsarromanen för den som gillar att läsa om relationer"
Leva, om Smultron och svek

"Det finns en ton [...] som jag tycker om och som de flesta nog känner igen, ni vet den där existentiella frågan man inte kan undvika hur länge som helst - vad gör jag av mitt liv, är det detta liv jag vill leva?"
Västerbottens Folkblad, om Smultron och svek

"Samtliga förför sina läsare, dels med vardagliga händelser som drabbar en Östersundsfamilj, och dels med recept så lockande att det nästan doftar från böckerna."
Blekinge Läns Tidning, om böckerna i "bär-serien"
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Smultron och svek
  2. +
  3. Hallon och hat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hallon och hat av Eva Swedenmark, Annica Wennström (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Smultron och svek. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Smultron och svek
    AH, 16 oktober 2018

    Jag har läst alla fyra böcker. Jag tyckte att det var böcker med ett lugnt behagligt tempo. Lättlästa. Däremot så känns det som att alla fyra böckerna är som en enda lång bok som är delad i fyra. Många vardagliga problem. Väldigt många för att vara i samma familj, samtidigt som det inte egentligen händer nånting.

  2. Relationsproblematik i fin feel good-anda
    Svealektor, 9 oktober 2017

    Jag läste alla 4 böcker på raken och ville verkligen veta hur det gick för familjen i Östersund och personerna runt om dem. Lättläst men inte ytligt. Vardagsnära och även spännande.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna