Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
116
Utgivningsdatum
2015-01-28
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
220 x 154 x 7 mm
Vikt
196 g
Komponenter
Paperback
SAB
N.07
ISBN
9789174635027

Stalin, brännvin och passpoliser

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-01-28
107
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    29
Visa alla 1 format & utgåvor
En reseskildring från Central-Amerika, Sydamerika och några av de gamla sovjetstaterna. Ni får följa med på en del av det roliga, tokiga och jobbiga som hände på dessa resor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stalin, brännvin och passpoliser
  2. +
  3. Saudade : att längta bort och hem på samma gång

De som köpt den här boken har ofta också köpt Saudade : att längta bort och hem på samma gång av Henrik Brandão Jönsson (inbunden).

Köp båda 2 för 356 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Stalin, brännvin och passpoliser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Resglädje
    Leinad, 8 februari 2015

    Boken utgörs av ett antal reseberättelser om Sonnys och Malins gemensamma resor under åren 2003-2011 i olika länder i Latinamerika, Sydamerika och några forna Sovjetrepubliker. Boken är baserad på deras resedagböcker som de skrivit under resornas gång och berättelserna är i kronologisk ordning. Språket är fritt och lättläst, men hade möjligen tjänat på lite ytterligare redigering. Boken är illustrerad med en del mindre färgfoton från resorna. (För min del hade det gärna fått vara fler foton!)... Läs hela recensionen

  2. Reslusten väcks
    Jakob, 8 februari 2015

    Boken har en väldigt autentisk känsla, steget mellan resmålen och läsaren känns mycket kort. Historierna som berättas i boken varierar från underhållande till oroväckande, men den tydligaste känslan som jag fick av boken var att jag ville ut och resa.
    Boken är inte att betrakta som en guide utan snarare underhållning och en inspirerande källa till att skapa egna minnen.
    Bokens tempo är högt och jag kan ibland känna att jag som läsare kastas vidare trots att jag vill veta mer om något av äventyren som beskrivs.

  3. En lika humoristiskt som allvarlig berättelse

    Lättläst rolig och sorglig berättelse. Kan gott rekommendera denna bok som ger en verklig skildring av författarnas resor genom dessa länder.

Visa alla 3 recensioner