Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2015-06-30
Upplaga
1
Förlag
BoD
Medarbetare
Hansson, Anna
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
220 x 135 x 10 mm
Vikt
173 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Hc
ISBN
9789174637281

En naken midsommar : naturister har ochså sex och svartsjuka

Häftad,  Svenska, 2015-06-30
103
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    49
Visa alla 1 format & utgåvor
Naturister har också sex! Fantastisk spännande och varierad sex!!
Naturister i almenhet är trevliga, öppen sinnade och trygga i sig själva. Att även de har härligt sex är en självklarhet. Denna roman handlar om spännande sexmöten, intriger OCH ett misstänkt mord. Njut av sommaren eller få något att se fram emot under vintermörkret!

Johan och Anna, ett par i slutet av 40 års åldern från Kumla var till vardags upp-tagen med sina jobb och det egna fritidsintresset. Deras relation är stark och stabil, och båda är beredda jobba aktivt med sitt förhållande för att det skall vara så också i framtiden. Johan jobbar som plats chef på ett byggföretag och Anna som Uska på universitets sjukhuset i Örebro. Som sin "grej" för att skapa spänning i sitt förhållande, är de hobby swingers och naturister. Det är miljöer som det finns mycket öppna, trevliga och jordnära människor i och som man kan vara helt sig själva utan skapade fasader. Både Johan och Anna har numera ett mera avslappnad förhållande till den egna kroppen, samt säkrare på relationen och sexualiteteten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En naken midsommar : naturister har ochså sex och svartsjuka
  2. +
  3. Svartsjuka, vänskap och akvamariner

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svartsjuka, vänskap och akvamariner av Adéle Jordan (häftad).

Köp båda 2 för 289 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Övrig information

Johan och Anna, ett par i slutet av 40 rs ldern frn Kumla var till vardags upp-tagen med sina jobb och det egna fritidsintresset. Deras relation r stark och stabil, och bda r beredda jobba aktivt med sitt frhllande fr att det skall vara s ocks i framtiden. Johan jobbar som plats chef p ett byggfretag och Anna som Uska p universitets sjukhuset i rebro. Som sin "grej" fr att skapa spnning i sitt frhllande, r de hobby swingers och naturister. Det r miljer som det finns mycket ppna, trevliga och jordnra mnniskor i och som man kan vara helt sig sjlva utan skapade fasader. Bde Johan och Anna har numera ett mera avslappnad frhllande till den egna kroppen, samt skrare p relationen och sexualiteteten.