Vila i frid (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Emma Sköld (del 1)
Antal sidor
339
Utgivningsdatum
2020-03-27
Upplaga
2
Förlag
Massolit
Dimensioner
180 x 110 x 23 mm
Vikt
190 g
SAB
Hc
ISBN
9789176796276

Vila i frid

(61 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-03-27
89
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En känd skådespelerska hittas medvetslös i kvinnornas tvagningsrum på Yasuragi Hasseludden och kort därefter upptäcks ett äldre par döda i rum 327. Ingen av incidenterna verkar vara annat än olyckor, men hotellchefen Peter Berg och vd:n Nils Wedén får ändå onda aningar. När ytterligare en person avlider på spa-anläggningen, den här gången i de varma källorna utomhus, går det inte att förneka att det måste finnas ett samband mellan dödsfallen.

Emma Sköld på Nackapolisens kriminalavdelning kopplas in som ansvarig och hon upptäcker ganska snart att detta inte är något rutinfall.

"Sofie Sarenbrant är det mest spännande stjärnskottet på den svenska deckarscenen i dag. Bästa läsningen just nu är utan tvekan Vila i frid." Camilla Läckberg
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vila i frid
  2. +
  3. Andra andningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Andra andningen av Sofie Sarenbrant (pocket).

Köp båda 2 för 168 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vila i frid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lysande

    FEM av FEM. Helt fantastiskt! Sååå spännande! Perfekt tema och bra inledning, jag fastnade redan på första sidan. Jag gillar ju psykologi så jag älskar att det finns en sådan twist med i boken! Helt perfekt för min smak helt enkelt. Slukade den hel.

  2. Över förväntan
    Mia Nord, 30 april 2021

    Bra flyt redan från början. Lätt språk och växande intrig som gjorde att jag inte ville sluta läsa. Härlig twist i slutet. 😊

  3. Spännande!
    Bokhyllaniskuggan, 29 juni 2020

    ❥ Recension

    Jag lär ju vara sist på bollen med att läsa den här serien. Och lyckliga jag som har resten av böckerna framför mig för detta var riktigt riktigt bra! Vilken bladvändare! Jag förstår vad alla snackar om!

    Från start är det inte en lugn stund. Med ett utmärkt språk, levande miljöbeskrivningar och trovärdiga karaktärer tar Sarenbrant mig på en spännande resa fylld av misstankar och frågetecken. Jag kunde inte annat än att sluka den här boken. Oväntat slut som... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Sofie Sarenbrant