Höj din energi !: nyckeln till ett starkt, friskt och lyckligt liv (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
346
Utgivningsdatum
2011-12-09
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
190 g
SAB
Vna
ISBN
9789175030173

Höj din energi !: nyckeln till ett starkt, friskt och lyckligt liv

(22 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2011-12-09

Slutsåld

En ny efterlängtad bok av Sanna Ehdin. Höj din energi! bygger på de senaste forskningsrönen och visar hur du gör för att höja din energinivå och öka energiflödet i kropp och själ. Vi är skapade för att må bra och känna oss glada!Här presenteras: nya tekniker för att bli av med blockeringar * ljusets inverkan på energibalansen * de senaste metoderna för att mäta energi i kroppens celler * powerfood - inflammationsdämpande livsmedel * tankens kraft * kärlekens energi.Boken visar vägen till din energikod, den som stämmer just för dig. Du får de råd du behöver för att upprätthålla en hög energinivå, känna dig inspirerad, kreativ och levnadsglad. Det gör livet så mycket lättare!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Höj din energi !: nyckeln till ett starkt, friskt och lyckligt liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk
    Gitt (Växjö), 31 januari 2014

    Denna bok innehåller jättemycket information om hur vi kan må bättre. Många bra övningar som är lätta att utföra.
    Tips: Anteckna sidor du är särskilt intresserad av under tiden du läser så är det lätt att hitta när du vill gå tillbaka. Anteckna vilka sidor övningarna du vill göra finns....
    Jag beställer två böcker till för att ge bort i present!

  2. Jag tycker mycket om denna bok. Jag återvänder till...
    Katarina S, 13 juni 2013

    Jag tycker mycket om denna bok. Jag återvänder till den många gånger t.ex när jag känner mig nere eller när jag har sviktande självkänsla eller när jag behöver få lite pepp. Den ligger alltid på mitt nattduksbord.

  3. En fantastisk bok som ger dig alla verktyg du kan...
    maria , 25 april 2013

    En fantastisk bok som ger dig alla verktyg du kan tänkas behöva till att må bättre. Sanna besitter en enorm kunskap som vi här med stor glädje får ta del av. Tack, Sanna!

Visa alla 3 recensioner