Vi hittar inte den utgåva du söker efter, kanske funkar den här lika bra?
Vita spår (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Jana Berzelius (del 2)
Antal sidor
341
Utgivningsdatum
2023-03-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
180 x 110 x 23 mm
Vikt
201 g
SAB
Hc
ISBN
9789113126920

Vita spår

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2023-03-08
89
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ett tåg står stilla på Norrköpings centralstation i den kalla vinternatten. Ombord har en ung kvinna hittats död. Det visar sig att hon inte har rest ensam. Med sig hade hon en väninna som nu är spårlöst försvunnen. Vilka är kvinnorna? Vad har hänt dem?

Ett märkligt fall måste lösas och åklagare Jana Berzelius kopplas in som förundersökningsledare. Men det dröjer inte länge förrän fallet blir mer personligt än hon har tänkt sig. När poliserna Henrik Levin och Mia Bolander får upp ett spår riktas misstankarna mot en man Jana helst vill glömma. En man som vet för mycket om henne. Och hon inser att hon måste hitta honom innan polisen gör det.

Vita spår är den andra delen i serien om Jana Berzelius. Emelie Schepp utsågs till Årets deckarförfattare inte mindre än tre gånger och hennes böcker finns utgivna världen över.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vita spår
  2. +
  3. Prio ett

De som köpt den här boken har ofta också köpt Prio ett av Emelie Schepp (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vita spår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Hmm okej då
    Vera Li, 18 april 2023

    Läste nån recension på den här som sa att den var lik Stieg Larssons böcker och tänkte, ja men det låter väl bra, men nej. Ärligt talat förstår jag inte varför Sverige svämmar över av dessa kopior av deckarförfattare som i stort sett skriver exakt likadant om exakt samma saker och exakt samma karaktärer. Det blir långtråkigt. Visst fanns det bitar i boken jag gillade men överlag var det svårt att ta mig igenom den.

  2. Emelie Schepp
    Petra Carlsson, 21 mars 2023

    Hör du som jag till dem som älskade Stieg Larsons böcker om Milleniumtrilogin. Så lovar jag att du kommer att älska Emelie Schepps böcker om åklagare Jana Berzelius också. Har alla hennes böcker i denna serie, där: Vita spår, är nr två i ordningen. Står själv i begrepp att bryta pärmarna till den senaste utgivna: Björnen sover. Böcker för bokälskare där ord och handling vävs ihop till en underbar väv av lysande dramaturgi.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Emelie Schepp