Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Ellen Tamm (del 2)
Antal sidor
462
Utgivningsdatum
2017-10-12
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Loo Gunnarsson, Klara (form)
Dimensioner
178 x 110 x 27 mm
Vikt
245 g
SAB
Hc
ISBN
9789175037554

Liv

(35 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-10-12
89
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är en varm dag i slutet av augusti när kriminalreportern Ellen Tamm lämnar Stockholm för att åka till sitt föräldrahem i Sörmland. Hon kan inte längre fly från det förflutna och de mörka minnen som väcktes till liv när hon rapporterade om fallet Lycke i början av sommaren. Nu ska hon tillbaka till platsen där allt började, när hon var åtta år och hennes tvillingsyster dog.När Ellen stannar för att tanka i Stentuna, utmed riksväg 52, får hon höra att en kvinna har hittats brutalt ihjälslagen vid en åker en bit därifrån. Ingen tycks veta vem hon var eller vad hon gjorde i trakten, och mordet skakar många i byn.Ellen börjar nysta i den döda kvinnans öde och ju mer hon börjar gräva i vad som hänt, desto mer inser hon att småstadsidyllen rymmer mörka hemligheter och att det är mycket som inte är som det verkar. Inte minst när det gäller henne själv och systerns död.Spänningsromanen Liv är den andra boken i serien om den egensinniga TV4-journalisten Ellen Tamm, och en fristående fortsättning på Lycke som kom ut 2015.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Liv
  2. +
  3. Lycke

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lycke av Mikaela Bley (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Liv
    betttybook (Sandviken), 13 juni 2022

    Andra boken om kriminalreportern Ellen Tamm på TV4 tar vid några månader efter fallet om Lycke som engagerade Ellen väldigt starkt. En hel del gamla minnen från Ellens barndom har väckts och de tragiska händelserna kring tvillingsystern Elsas död fortsätter att skapa oro i hennes själ.

    När Ellen stöter på ett fall med en mördad kvinna i närheten av föräldrahemmet dit hon är på väg för att vila upp sig, kan hon inte låta bli att engagera sig. Vem är kvinnan och varför är hon så brutal... Läs hela recensionen

  2. Otroligt spännande o bra

    Googlar redan på när nästa bok om Liv Tamm släpps! För det bli väl fler? Mikaela Bley ligger på min lista för koll när nya böcker släpps.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mikaela Bley