Din vän Forsete (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Forsete (del 1)
Antal sidor
395
Utgivningsdatum
2019-04-09
Förlag
Månpocket
Dimensioner
177 x 110 x 25 mm
Vikt
217 g
SAB
Hc
ISBN
9789175038971

Din vän Forsete

(19 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2019-04-09
89
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En mördare som leker med polisen, som ständigt ligger steget före. En rad brutala kvinnomord får kommissarie Elias Svensson att vända sig till författaren Cornelia Lind för att förstå mördarens psyke. Cornelia har egna, personliga erfarenheter som kan komma till nytta, men som samtidigt försätter henne i livsfara. Under tiden rör sig en annan kraft i skuggorna. Någon som utger sig för att vara en vän.

Din vän Forsete är den första boken i Christina Eriksons nya serie spänningsböcker där människans inre hemligheter drivs upp till ytan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Din vän Forsete
  2. +
  3. Ensamvarg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ensamvarg av Christina Erikson (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Din vän Forsete. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tilltalande karaktärer
    Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 30 november 2020

    Jag gillade de olika historierna. Som läsare upplever jag att jag får veta mycket samtidigt som jag ändå inte vet hur det kommer att sluta. Jag gillar det brutala i historien och sättet den byggs upp på. Karaktärerna tilltalar mig och även hela den psykologiska biten. En bok jag helt enkelt rekommenderar och ser fram emot nästa!

  2. Handlar bl a om ett stort ämne med kvinnoförtryck.
    Bo Stefan Eriksson, 14 oktober 2020

    Har läst alla 3 böckerna i serien och tycker de är bra. Förutom själva mordutredningen så får man.följa ett annat ämne som behandlar kvinnoförtryck och även hur privata personer eller organisationer tar över delar av rättsskipningen
    De 2 sista ämnena är nog väldigt aktuella i dagsläget. Hoppas att det kommer fler böcker i serien.

  3. Riktigt spännande och välskriven

    Oj, oj vad spännande och välskriven och omöjlig att lägga ifrån sig. Den vidriga gärningspersonen avslöjar sig tidigt i boken och polisen cirkulerar runt, runt för att hitta bevis. Läs!

  4. Wow!
    Bokhyllaniskuggan, 15 september 2019

    ❥ Recension

    Jag stängde igen den färdiglästa boken med en smäll (så högt det nu går med en pocket) och gnydde ledsamt över att den var slut. Det här är en deckare i världsklass! Den är rå, extremt obehaglig och välskriven.

    Jag satt som på nålar boken igenom och nåde den som störde min läsning! Berättelsen har ett sånt driv, karaktärerna är fantastiska och kapitlen är precis lagom långa. Jag känner mig helt tom nu efteråt, älskar böcker som lämnar den känslan efter sig. ... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Christina Erikson