Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Serie
Inspira
Antal sidor
151
Utgivningsdatum
2015-10-26
Förlag
Docendo
Dimensioner
241 x 170 x 11 mm
Vikt
296 g
SAB
Pubdbz Windows 10
ISBN
9789175310749

Windows 10 Grunder

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-10-26
526
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det mesta arbetet i Windows 10 utgår från den nya Start-menyn. Till vänster på menyn visas appar och program som du använder ofta, men du kommer lika lätt åt Utforskaren, inställningar och alla installerade appar. Till höger på Start-menyn kan du fästa appar för att enkelt se nya e-postmeddelanden, väderprognosen och de senaste nyheterna. Med den här boken lär du dig effektivt grunderna i Windows 10. Du får lära dig att öppna och använda appar, hantera fönster, arbeta i skrivbordsprogram samt surfa på webben. Vi tittar även på hur du gör inställningar för att anpassa Windows och Start-menyn så att det ska fungera på bästa sätt för just dig. I boken går vi också igenom hur du arbetar med mappar och filer, samt använder apparna E-post och Kalender. Vi tittar dessutom på hur du använder appar för att visa foton och lyssna på musik. Slutligen kommer du få lära dig att installera appar och enheter på datorn. Till boken hör många övningar i varierande svårighetsgrad. Filerna till dessa laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se, där finns även lösningsförslag till övningarna i pdf-format.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Windows 10 Grunder
  2. +
  3. AI för nybörjare : Allt du behöver för att komma i gång med artificiell intelligens

De som köpt den här boken har ofta också köpt AI för nybörjare : Allt du behöver för att komm... av Johan Falk (häftad).

Köp båda 2 för 645 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Windows 10 Grunder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Databok
    Berith Edlund, 3 oktober 2016

    Databöcker är jobbiga att läsa, man måste ta det i etapper, så det hinner smälta in.Jag har läst endast några kapitel.

  2. Värdering av lärobok
    Tor Odenbring, 22 januari 2016

    Jag har inte läst hela boken ännu, jag har den som uppslagsbok, men jag tycker den verkar bra och har svar på mina frågor och mera därtill.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Eva Ansell