Sjöfararna (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Outlander-serien (del 3)
Antal sidor
1044
Utgivningsdatum
2014-10-03
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Lisbet Holst
Originaltitel
Voyager
Medarbetare
Alfred, Göran (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hce
ISBN
9789175471259

Sjöfararna

(76 röster)  |  Läs 10 recensioner
Storpocket,  Svenska, 2014-10-03
136
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Resan över havet

När Claire återvänder till sin egen tid är hon gravid. Äktenskapet med Frank Randall återupptas och hon föder dottern Brianna, som är en avbild av sin far, den rödhårige skotske ädlingen Jamie.

Åren går men med dottern Brianna som en ständig påminnelse om Jamie bleknar kärleken aldrig. När Frank dött gör Claire efterforskningar vilka tyder på att Jamie har överlevt det blodiga slaget vid Culloden. Claire vågar språnget och ännu en gång vill ödet att hon förenas med Jamie. Tillsammans får de åter fly från det jakobitiska Skottland. De hamnar i det exotiska Västindien där politiska intriger och voodomagins mörka mysterier drabbar dem.

Över en halv miljon svenskar har läst Diana Gabaldons episka kärlekssaga: Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset, Snö och aska, Som ett eko och Skugga av svek. Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander.

"Extremt beroendeframkallande. "
Toronto Star

"Gabaldon är född historieberättare. "
Los Angeles Daily News
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sjöfararna
  2. +
  3. Trummornas dån

De som köpt den här boken har ofta också köpt Trummornas dån av Diana Gabaldon (storpocket).

Köp båda 2 för 275 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Sjöfararna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tredje delen i Outlander
    Izabela Cleopatra Horn, 10 januari 2024

    Handling & Tema : 4/5
    Karaktärerna: 4/5
    Miljöbeskrivning: 3/5
    Språk & berättar konst:4/5

    Stark 4/5 i helhetsbetyg

    Tredje delen av Outlander serien, hela serien är episkt äventyr om Claire som i bok ett av en slum ramlar genom en portal tillbaka till 1700 talets Skottland.
    I del 3 har det gått 20 år sedan Claire lämnade Skottland och sin livs kärlek Jamie.
    Men nu är hon åter tillbaka, i denna del har Jamie och Claire återförenas. Deras kärlek är lika st... Läs hela recensionen

  2. Outlander 3
    En som saknar besöken i GB (Uppsala), 24 maj 2021

    Fängslande, i varje fall om man blivit fast i serien. Dock kanske väl mycket dramatik och detaljerade sexskildringar och osannolikheter.

  3. Äventyr och kärlek
    Catrine , 3 februari 2021

    Går knappt ta paus i läsningen. Saga och historik kryddat med en passionerad kärlekshistoria i en och samma smältdeg. Det som är lite väl överdrivet och fiktion har man överseende med då man blir så känslomässigt drabbad.

  4. Lika bra som de två första böckerna
    Anneli, 29 augusti 2017

    Ofta när det är uppföljare av en bra bok så sjunker kvalitén ju fler böcker som skrivs MEN Diana Galbaldons tredje bok är lika bra som de första! Jag hoppas att det fortsätter i de övriga.

  5. Varmt rekommenderas
    Eva, 29 september 2016

    Förtrollande, och starkt beroendeframkallande serie, -
    njöt varenda sekund...
    Diana Gabaldon levererar som vanligt, och lyckas med att hålla mig vaken på nätterna, - skratta och gråta vartannat...Toppbetyg!

  6. Underbar bok, svår att lägga ifrån sig!
    CT, 26 september 2016

    Fantastisk bok, Diana Gabaldon skriver med ett sånt sätt att man känner sig om man vore på plats! Kan inte annat än att rekommendera å det varmaste!

  7. Underbar

    Mycket bra bok, man blir helt fast i den underbara historian. Mycket bra semster läsning. Och spännande samt fängslande, helt underbar.

  8. Beroendeframkallande
    Elin Charlotta , 7 mars 2016

    Fruktansvärt beroendeframkallande serie. Har läst de första tre böckerna på bara några veckor. Ser fram emot att få fortsatta resan tillsammans med Claire och Jamie.

  9. Love
    Fantastiska berättelser, 4 september 2015

    Så bra det här är. Jag älskar allt med den och jag tycker verkligen hon fick till en snygg återförening. Jag var lite orolig efter slutet i andra boken men hon lyckas hur bra som helst. Underbart!

  10. Strålande
    L, 15 mars 2015

    Jag kan verkligen rekommendera denna serie för alla som känner sig sugna på den! Bered er på en otrolig kärlekshistoria, men även historiska konfliker.

    Detta är alltså den tredje boken. Och jag kan bara säga att jag njöt av den väldigt mycket. Den är tjock, men värd all läsning. Böckerna är fortfarande lika spännande och gripande som förut. Så kolla upp denna serie om du känner för lite längre, men otrolig, läsning.

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av Diana Gabaldon