Lyckas med Skolan och Livet: Ett andetag till lycka i skolan och i livet, är det intressant? Sociala färdigheter för unga vuxna. (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-10-06
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789175694412

Lyckas med Skolan och Livet: Ett andetag till lycka i skolan och i livet, är det intressant? Sociala färdigheter för unga vuxna. E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-10-06
49
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Sociala färdigheter för unga vuxna att lyckas med skolan och livet. Nå ökad livskvalitet. Bli trygg i dig själv. Genom inre trygghet når du högre grad av lycka här och nu. Med lugn och stillhet i sinnet, ges möjlighet att lyckas med skolan och livet.

Christian Keiller är verksam inom skolan och ser dagligen behovet att stärka självkänslan. Christian Keiller lever och verkar i Göteborgsområdet och har sedan år 2001 en kandidatexamen i Industriell Ekonomi från Högskolan Dalarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lyckas med Skolan och Livet: Ett andetag till lycka i skolan och i livet, är det intressant? Sociala färdigheter för unga vuxna.. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Flummig
    Maja, 25 oktober 2022

    Bara flummig bok. Mycket som inte stämmer med verkligheten. Det verkar som författaren inte arbetat inom skola tidigare. De skrivs bl.a. om att betygen kommer av sig självt så länge eleven mår bra, vilket inte alls stämmer i verkligen. Kanske dags att vakna upp.

Visa alla 1 recensioner