Våren kommer krypande (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Årstiderna (del 2)
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2018-02-28
Upplaga
1
Förlag
Idus Förlag
Illustratör/Fotograf
Jenny Lindqvist
Dimensioner
227 x 174 x 8 mm
Vikt
235 g
SAB
Hcf
ISBN
9789175776989

Våren kommer krypande

(6 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-02-28
138
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vårsolen lyser varm. Storasyster och lillebror leker i sandlådan när en rad med myror plötsligt passerar dem. Vart är myrorna på väg?

Följ med på vårens äventyr och lär dig känna igen tio olika sorters blommor. Leta efter blommorna i naturen och skapa vackra vårpyssel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Våren kommer krypande
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 287 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Våren kommer krypande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fin och mysig bok om våren

    Philip 7 år:
    Vi läste Våren kommer krypande. Den handlar om två syskon som leker i sandlådan och ser myror. De följer efter myrorna. Det är några barn som har en saftkiosk. Längst bak i boken kan man lära sig hur man pressar blommor. Bilderna är fina.

    AC (mamma):
    Detta är en fin bilderbok om våren. Illustrationerna är ljuvliga både form och färgmässigt. Både fakta och uppdrag vävs in i den gulliga historien om synen som följer myrornas väg. Mycket passande nu när våren spric... Läs hela recensionen

  2. Våren kommer krypande
    Nina Hansson , 6 november 2019

    "Våren kommer krypande" är skriven av Jenny Lindqvist och utgiven av Idus förlag. För barn 3-6 år. Den här fina boken är precis lika mysig, som de andra två böckerna jag har läst av författaren. "Hösten knackar på" och "Sommarens skatter". Bilderna i boken är underbara och detaljrika. Även i den här boken är färgerna magiska. När man läser den här boken kan man verkligen längta till våren och alla underbara dofter. Det är underbart att se hur allting får liv igen efter den långa kalla vintern... Läs hela recensionen

  3. En härlig bok som får en att längta efter våren!
    @barnbokstips, 1 april 2018

    En härlig bok om våren och att upptäcka naturen genom barns ögon. Vi får följa med storasyster och lillebror när de upptäcker myror på led och följer efter. Ljusa pastelliga illustrationer gör att vi längtar ännu mer efter våren. Jenny väver in fakta och små uppdrag till läsaren i berättelsen. Vi får lära oss namnen på tio blommor och även jag som vuxen lärde mig några nya namn. En otroligt fin bok! Vi har även Hösten knackar på som också den är väldigt fin. Vi rekommenderar båda.

  4. Perfekt som påskpresent!

    Denna bok passar perfekt just nu när solen och våren börjar komma. Fin bok om storasyster och lillebror där olika svenska vårblommor introduceras invävt i berättelsen.

    Det är ju också något speciellt med barnböcker där barn driver en egen affärsverksamhet - ett saftstånd som trivs av barn i boken känns som ett smart drag att göra barn engagerade. Fint också att flera olika slags barn är representerade i boken.

    Tänker att den passar extra bra på förskola där man kanske arbeta... Läs hela recensionen

  5. Läs denna sprudlande, glada och underfundiga sagan
    Gullis lästips (Rönninge), 23 mars 2018

    Här har författaren blandat läsning, lek och lärande i samma bok och skapat ett mysigt våräventyr som tar sina läsare med ut i naturen för en sagostund i vårsolen bland blommor och myror.

    Boken har en handling som är skriven med luftig text tillsammans med frågemeningar som gör att lyssnarna blir integrerade och engagerade i både bild och text. Boken är fylld med söta pastellfärgade bilder.
    Det är en mysig vardagsberättelse om våren som är som en liten miniflora och som på ett n... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Jenny Lindqvist