Sånger i skymningen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Caminon (del 4)
Antal sidor
289
Utgivningsdatum
2018-02-23
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Medarbetare
Berglin, Lotta (form)
Dimensioner
178 x 110 x 16 mm
Vikt
180 g
SAB
Hc
ISBN
9789175792583

Sånger i skymningen

(87 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2018-02-23
89
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Två år efter sin första pilgrimsvandring till Santiago de Compostela i Spanien har Emma lyckats genomföra de livsförändringar hon bestämde sig för under vandringen. Nu, i slutet av en intensiv sommar på Fårö, där hon drivit pensionat Solgården, är hon redo för en ny pilgrimsvandring. Hon ser fram emot lugn och ro och tid att tänka över vart förhållandet med Olle egentligen är på väg. Hennes barnlängtan är stark, medan Olle har lagt småbarnsåren bakom sig får många år sedan. En av dem måste kompromissa om de inte ska gå skilda vägar frågan är bara vem?

Men pilgrimsvandringen blir inte den välbehövliga tid för reflektion Emma väntat sig. Den får istället ett abrupt slut när ett samtal hemifrån vänder uppochner på allt. Emma måste resa hem till Sverige igen och en gång för alla konfrontera sitt förflutna ...

Sånger i skymningen är den fjärde fristående boken i serien om Emmas sökande efter livsinsikt och kärlek. Boken är inspirerad av Camilla Davidssons personliga erfarenheter av pilgrimsvandring såväl som familjerelationer och kärlek.

"En feelgood med både hjärta och smärta och hjärna. Brygg lite kaffe/te, tänd några ljus och sätt dig i fåtöljen och läs och njut. För det här är en fempoängare."
Mias Bokhörna

Vill du läsa varm, intelligent feelgood som engagerar så måste du läsa serien om Emma!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sånger i skymningen
  2. +
  3. Änglarna dansar i gryningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Änglarna dansar i gryningen av Camilla Davidsson (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Sånger i skymningen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Feelgood när det är som bäst
    Yvonne, 27 april 2021

    Så roligt att få följa Emma ännu en bit på livets väg. Det var en härlig bok att se fram emot, god och inspirerande att läsa och vemodig att lämna ifrån sig. Jag ville inte att den skulle ta slut, fastän slutet var fint.

  2. Sånger i skymningen
    KERSTIN JOHANSSON, 26 augusti 2019

    Lätt läst bok som går fort att läsa. En feelgood roman. Man vill veta hur det ska gå för Emma och hennes kärleks situation.

  3. Supercharmig serie
    Maja, 21 augusti 2019

    Jag älskar verkligen Camilla Davidssons böcker. Det här är en väldigt charmig serie som jag rekommenderar alla feelgoodälskare att läsa.

  4. Närheten till naturen

    En fin skildring om människor som kan finnas i vår närhet, hur livet går vidare trots "grus i skon" och hur det mesta löser sig till slut.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Camilla Davidsson