Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2006-03-01
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Settern
Medarbetare
Johansson, Kjell (foto) / Danielsson, Gustaf (foto) / Runesson, Hans (foto) / Möcander, Torbjörn (foto)
Illustratör/Fotograf
Gunnar Wahlin
Illustrationer
foto
Dimensioner
245 x 175 x 10 mm
Vikt
440 g
SAB
Qgbaa
ISBN
9789175865928

Gösfiske - Fakta och fisketips

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2006-03-01
220
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Genom att ha studerat ett stort vetenskapligt material om gös och gösens vanor och kompletterat detta med ett intensivt eget provfiskande har Kjell Johansson åstadkommit den hittills mest genomarbetade året-runt handledningen i det inte alltid så enkla sportfisket efter gös. Fotona ansluter sig tätt till texten och ger läsaren en "Jag-var-med-upplevelse som förstås ska inspirera till egna gösfiskeförsök. Författaren har tidigare utkommit med boken NU HUGGER GÄDDAN! (1999) tillsammans med Christer Svensson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gösfiske - Fakta och fisketips
  2. +
  3. Rysslands militära fuck-ups

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rysslands militära fuck-ups av Mattis Bergwall, Per Wallin, Fredrik Hagelin (inbunden).

Köp båda 2 för 419 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kjell Johansson

Övrig information

Genom att studerat ett stort vetenskapligt material om gös och gösens vanor och kompletterat detta med ett intensivt eget provfiskande har Kjell Johansson åstadkommit den hittills mest genomarbetade året-runt handledningen i det inte alltid så enkla sportfisket efter gös. Trolling, mete, slow-trolling, jiggfiske, anpassat angel och ismete har varit huvudmetoderna i det tiotal sjöar som Kjell och hans fiskekompisar testat. Metoder, beten, levande som konstgjorda har testats, linor m m. Gösen är en 12-månaderskämpe som du med bokens råd kan fiska med framgång hela året. Fotona ansluter sig tätt till texten och ger läsaren en "Jag-var-med" -upplevelse som förstås ska inspirera till egna gösfiskeförsök.