Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och andra delikatesser (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
109
Utgivningsdatum
2021-11-01
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Settern
Dimensioner
245 x 175 x 13 mm
Vikt
446 g
SAB
Qcaak
ISBN
9789175866758

Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och andra delikatesser

(4 röster)
Inbunden,  Svenska, 2021-11-01
259
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Charkuteri för hemmabruk

Gör korv, pålägg och andra delikatesser

En instruktionsbok, kokbok och receptsamling för den som vill öka på sina kunskaper och förmåga för tillverkning av charkuteri produkter. Vänder sig till hemmakockar och andra intresserade som vill lära sig charkuterikonsten.

Boken är skriven på ett lättsamt sätt och förklarar de olika charkuteriprocesserna enkelt och rakt. Tillverkningen av bokens charkuterier utgår från enkla råvaror och den utrustning de flesta har i sina kök. Recepten innehåller vanliga vardagliga ingredienser utan en massa konserveringsmedel och kemikalier.

Boken visar tillverkning av olika sorters skinka, tunga, bresaola, torkat kött, rostbiff, rimmat kött, rökt fläsk, leverkorv, terriner, pastejer och patéer, charkuterier på fisk och inte minst alla ljuvliga korvar.

Alf Andersson har arbetat professionellt med charkuteri tillverkning och har skrivit flera böcker de senaste 30 åren. Böcker som tack vare sitt noggranna och pedagogiska sätt trycks i upplaga efter upplaga. Böcker som Styckning av vilt och Rökning Så röker du kött och fisk är älskade klassiker.

Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå i boken. Charkuteri för hemmabruk är helt ensam i sitt slag i den svenska bokutgivningen. Tillförlitlig information om tillverkning av pålägg, korvar och delikatesser har länge efterfrågats och nu är boken här.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Charkuteri för hemmabruk : korv, pålägg och andra delikatesser
  2. +
  3. Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till kväll

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till ... av Rebecca Hübbe (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alf Andersson