Det du inte vet om Vilde (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
194
Utgivningsdatum
2019-12-16
Upplaga
1
Förlag
ABC Forlag
Översättare
Carina Gabrielsson Edling
Originaltitel
Det du ikke vet om Vilde
Dimensioner
205 x 135 x 20 mm
Vikt
322 g
SAB
uHce
ISBN
9789176270189

Det du inte vet om Vilde

Kartonnage,  Svenska, 2019-12-16
209
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vilde och hennes mamma har flyttat för att komma bort från allt prat. En av de första veckorna i den nya skolan håller Vilde ett föredrag om sin pappa och hans arbete i en nationalpark i Afrika. Hon berättar med stor inlevelse om hans fascinerande arbete med att rädda små, gulliga tigerungar. Hela klassen blir som trollbundna av Vildes föredrag och snart är hon kompis med de coolaste i klassen. Allt är toppen, tills hon en dag hittar en lapp med orden: Det finns inga tigrar i Afrika!

Det du inte vet om Vilde är en berättelse om att vara nästan tretton och ny i klassen. Det är en berättelse om goda och dåliga vänner, balett, stora drömmer, kärlek och svek, sanning och lögn. Men framför allt är det en berättelse om att ha en pappa som inte alls är i Afrika, utan på ett helt annat ställe som ingen får veta något om.

Nicolai Houm, född 1974, är utbildad journalist och har även gått på författarskola. Han debuterade som författare 2004. När han inte skriver barnböcker eller romaner för vuxna arbetar han som förlagsredaktör.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det du inte vet om Vilde
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nicolai Houm

  • Försvunna på jorden

    Nicolai Houm

    En grafisk sci-fi-roman som är spännande från första stund! Luftskeppet Atmo flyger högt över jorden och molnen. Det är hemmet för flera tusen människor. Jorden är förstörd. Den är för giftig och förorenad för att människor ska kunna leva där och ...

  • The Gradual Disappearance of Jane Ashland

    Nicolai Houm

    A MOVING AND COMPELLING EMOTIONAL MYSTERY, BY ONE OF THE MOST EXCITING NEW TALENTS IN NORWAY, PERFECT FOR FANS OF ALL THE LIGHT WE CANNOT SEE, RACHEL CUSK AND IAN MCEWAN 'Insightful... unsentimental... and so believable' -- Dagbladet An ...