Ödehusets hemlighet (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
247
Utgivningsdatum
2020-05-20
Upplaga
1
Förlag
ABC Forlag
Originaltitel
Rannsóknin á leyndardomum Ey¿ihússins
Dimensioner
217 x 145 x 23 mm
Vikt
468 g
SAB
uHce
ISBN
9789176270202

Ödehusets hemlighet

Kartonnage,  Svenska, 2020-05-20
229
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Milla bor i Álftaby, granne med Ödehuset, där tidigare den vresige enstöringen Rike Rólf bodde. Det här är en sommar då det händer många oväntade saker: Först flyttar Gu jón G. Georgsson och hans pappa från New York till byn. Och strax därpå dyker det upp en mystisk träkista tillsammans med ett brev från Rólf. I brevet finns tre ledtrådar till hans livs hemlighet och rikedom. Milla och Gu jón G. Georgsson bestämmer sig för att lösa gåtan. Efter att ha samlat ordentligt med mod besöker de Ödehuset, som kanske inte är så öde ändå ...

I Ödehusets hemlighet är Milla och Gu jón G. Georgsson med om ett sommarmysterium där ledtrådar leder barnen från den vardagliga isländska lilla byn till en helt annan dimension. Det här är en spännande och finurlig historia, berättad med glimten i ögat, som tar med sig läsaren på ett riktigt läsäventyr!

Snæbjörn Arngrímsson, född 1961 på Island, är litteraturvetare och har under många år framgångsrikt arbetat som förläggare i egna förlag på såväl Island som i Danmark. Nu debuterar han som författare med Ödehusets hemlighet som utsetts till 2019 års bästa barnbok på Island.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ödehusets hemlighet
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »