Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
218
Utgivningsdatum
2021-10-22
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Lolax, Anna (form)
Dimensioner
210 x 145 x 17 mm
Vikt
360 g
SAB
Hcg
ISBN
9789176342626

Kämpa Jessica!

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-10-22
141
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Jessica och Michelle inte vinner årets Unga koreografer säger Michelle att det är för att Jess är känslig och inte vågar testa mer komplicerade steg. Istället vinner två andra koreografer som gestaltat flykten från sitt hemland. Hur ska Jess och Michelle kunna vinna som aldrig har upplevt något liknande? Som inte har någon historia?

Trots att Jess vet att känslan bakom ett bidrag är något som juryn värdesätter tar hon åt sig av Michelles ord. Hon vill inte vara känslig, inte vara svag. Men hon är känslig, hon har ont exakt hela tiden.

Tre år tidigare såg Jess mamma hur hennes rygg var krökt, nästan som ett S. S:et visade sig vara skolios. När Jess får beskedet att hon behöver stelopereras, och det snart, sätts hela hennes liv ur spel. Nu har hon en historia, hon har upplevt saker men kan inte dansa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kämpa Jessica!
  2. +
  3. En ballong till syster

De som köpt den här boken har ofta också köpt En ballong till syster av Terese Ädling, Hanna Ingvarsson (inbunden).

Köp båda 2 för 291 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kämpa Jessica!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Otroligt fångande
    Agnes, 3 november 2021

    Extremt bra skriven bok som fångar ens intresse. Som dansare så fångas jag av historien och får en känsla av att det är äkta. Den är lätt att sätta sig in i och svår att släppa taget av.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

  • En ballong till syster

    Terese Ädling, Hanna Ingvarsson

    Elsa har ingen bra dag. Hennes syster Alma är på sjukhuset och ska vara där länge. När de ska hälsa på Alma säger mormor att Elsa får välja en ballong att ta med. Vilken ska hon välja? En ballong till syster är en färgglad bok om känslor, ballonge...