Majken minröjare (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
234
Utgivningsdatum
2017-03-15
Upplaga
1
Förlag
Kabusa Böcker
Dimensioner
235 x 160 x 20 mm
Vikt
550 g
SAB
Hc
ISBN
9789176590423

Majken minröjare

(31 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-03-15
209
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Medan Ossian ger sig ut på sin livs resa till Bornholm fortsätter det lugna livet i den lilla byn Skillinge på Österlen. Tills Majken går på stranden och hittar en fin dekoration till rabatten och hela samhället får evakueras. Majken skäms och blir lättad när allas uppmärksamhet istället riktas mot Ossians hus som står mörkt och övergivet. Ossian lämnar nästan aldrig Skillinge och alla undrar vart han tagit vägen. Sara, som går i nian, är mycket god vän med den äldre mannen och bestämmer sig för att ta reda på vad som hänt.

Karin Brunk Holmqvists varmhjärtade och underhållande romaner tillhör Sveriges mest lästa. Detta är hennes elfte roman sedan debuten med Potensgivarna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Majken minröjare
  2. +
  3. Tango i tabernaklet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tango i tabernaklet av Karin Brunk Holmqvist (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Majken minröjare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vilka böcker
    Cecilia , 27 oktober 2018

    Hon skriver så bra böcker! Många skratt när man läser dessa böcker. Roliga personkaraktärwr och lättlästa. Jag läser alltid böcker från denna författaren.

  2. Mycket underhållande o lättläst.

    En mycket inlevelsefull bok, där man riktigt kan känna atmosfären i berättandet. Är mycket fängslande, som gör att den är lättläst, och det tilltalar mig.

  3. En rolig och trevlig bok

    Handlingen utspelas inte så värst långt från min hembygd så bara det är ju intressant. Sedan är den rolig, underhållande, lättläst och välskriven.

  4. Äntligen, ännu en härlig av Karin.
    Ingrid Rylander, 28 mars 2017

    Boken är småmysig, flera igenkänningsfaktorer. Jag har roligt när jag läser den, samtidigt som det finns en del spänning, hur ska personerna lösa problemen. Personerna det handlar om är väl beskrivna med sina tillkortakommanden. Det enda negativa är att det går så fort att läsa den. Hoppas det blir fler böcker av denna författare. Längtar redan efter nästa bok.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Karin Brunk Holmqvist