Dit kan jag gå och sakna dig (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2017-10-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
210 x 136 x 17 mm
Vikt
258 g
SAB
Hc
ISBN
9789176970430

Dit kan jag gå och sakna dig

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-10-21
179
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Hedda ska börja ett nytt liv i en ny stad. Glömma allt det gamla, mamma som dog och pappa som aldrig fanns. Men så en vårnatt blir hon besinningslöst förälskad i sin kompis pojkvän, Gabriel.

När hon får sommarjobb på ett äldreboende hoppas hon finna något mer, något större än det våldsamma begäret och vilsenheten som skaver på insidan av bröstet. På hemmet bor Gustaf som fått en stroke och inte kan tala längre, men i vars oändliga tystnad Hedda finner något annat. Som en känsla av att komma hem.

Och Gustaf, han som bittert väntat på att få dö, han förstår ju vem flickan med den blonda flätan är. Och behovet av att få bringa reda i allt som blev fel, alla chanser han slarvade bort, drabbar honom med en okuvlig kraft. Innan han ställt allt till rätta får han inte dö. Och han måste lära sig tala igen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dit kan jag gå och sakna dig
  2. +
  3. Kievs döttrar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kievs döttrar av Erin Litteken (pocket).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dit kan jag gå och sakna dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fin och vemodig
    Kaffeläsaren, 30 oktober 2017

    Hedda börjar ett nytt liv i ny stad. Där ska hon glömma mamma som dog och pappa som inte fanns. När hon börjar sommarjobba på ett äldreboende träffar hon Gustaf längst bort i korridoren. Med han känner hon en känsla av att komma hem.
    Dit kan jag gå och sakna dig är en lågmäld lite vemodig bok. Den är fin att läsa men ger en stor känsla av sorg och saknad så jag får en ledsam känsla när jag läser den. Historien om Hedda som försöker glömma sitt gamla liv är gripande. Den är oerhört lättläs... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner