Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Glastronen (del 3)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
566
Utgivningsdatum
2017-09-14
Förlag
Modernista
Översättare
Lena Jonsson, Torun Lidfeldt Bager
Originaltitel
Heir of Fire
Medarbetare
Sundh, Lars (form)
Dimensioner
215 x 145 x 40 mm
Vikt
770 g
SAB
uHce
ISBN
9789177018223

Eldens arvtagare

(25 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-09-14
249
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
»Du vet den där känslan när du längtar så mycket efter en bok att du aldrig vill släppa den när du väl börjat läsa? Så jäkla bra!!« | TinaO

»Spännande, vackert, förödande, romantiskt och fängslande... Den här boken kommer att fullkomligt sluka dig och få dig att längta efter mer.« | USA Today


Celaena Sardothien har överlevt tre livsfarliga tävlingar och förödande hjärtesorg. Men det har kostat henne nästan allt.
Nu är hon vilse och trasig inombords, och vill inget hellre än att utmäta hämnd för sin älskade vän som dog under ofattbart grymma omständigheter. Men i stället måste hon resa långt bort för att konfrontera en mörk sanning om sitt förflutna - något som fullständigt kan vända upp och ner på hennes liv - och också möta de brutala krafter som vill förslava hennes värld.
Nu måste Celaena uppbåda all sin styrka för att bekämpa både sina egna demoner och den allomfattande ondska som hotar.

SARAH J. MAAS är en amerikansk ungdomsboksförfattare som har slagit igenom stort med Glastronen-serien. Hennes böcker har översatts till mer än 35 språk och sålt i över 9 miljoner exemplar världen över. En TV-serie baserad på Glastronen-sviten kommer att produceras av Mark Gordon, som bland annat gjort Ray Donovan och Grey's Anatomy. Sarah J. Maas är även aktuell med sin nya bokserie: Ett hov av taggar & rosor. Hon är bosatt i Pennsylvania tillsammans med sin make och hund. Eldens arvtagare är den efterlängtade tredje delen i Sarah J. Maas storsäljande Glastronen-serie.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Eldens arvtagare
  2. +
  3. Skuggornas drottning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skuggornas drottning av Sarah J Maas (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Eldens arvtagare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Älskar boken
    Noor Al-Badri, 8 augusti 2020

    Den har boken är nog en av mina favoriter ur hela bokserien. Alla böckerna är helt fängslande, det är lätt en av mina favorit bokserier. Rekommenderar starkt:))

  2. Toppserie!
    Carina Gustafsson, 10 juli 2018

    Fantastiskt bra serie! Väntar med spänning på nästa del!
    Kommer att läsa om den igen när alla delar kommit. Rekommenderas!

  3. Så sjukt spännande
    Ellinor Hagberg (Sveg), 9 november 2017

    Jag älskar alla dessa glastronen böcker som jag har läst. De blir mer och mer spännande och det är så svårt att lägga ifrån sig boken när man väl börjar läsa den. Det är lite tråkigt att behöva vänta på nästa bok men det är verkligen värt det trots all den väntan

  4. Fängslande
    Sandra Sandberg, 9 oktober 2017

    Nya karaktärer dyker upp i dena bok. Vissa är lätta att älska andra sättet du en törnen till. Du finner Celaena tyst och ledsen. Hon måste lära sig att hantera sin gåva. Gåvan som är så stor att hon lätt kan bränna sig. Du kommer följa henne men även en häxa arvtagare till en tron. Kommer dem att mötas i ett blodigt slag. Du får veta om du läser dena fängsolande bok.

  5. Lång väntan
    Skrangelben, 2 oktober 2017

    Synd att man får vänta så länge innan nästa bok kommer.
    Men man har ju något att se fram emot...

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Sarah J Maas