Medicinskt oförklarade symtom (MOS) eller Varför ""kroknar"" elitidrottare? (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
73
Utgivningsdatum
2016-11-07
Förlag
Nomen
Dimensioner
210 x 147 x 7 mm
Vikt
158 g
SAB
Vu
ISBN
9789177450184

Medicinskt oförklarade symtom (MOS) eller Varför ""kroknar"" elitidrottare?

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-11-07
234
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sjukskrivning för ohälsa, utbrändhet och utmattningsdepression är de tillstånd som i kostnad ökar snabbast för försäkringskassan. Boken handlar om detta, orsaker, vad som händer i kroppen och vad man kan göra för att känna sig bättre.Idrottsvärlden har förundrats över att vissa elitidrottare i ett visst skede av karriären plötsligt tappar orken. Detta är ett tillstånd, som i mångt och mycket är identiskt med utbrändhet. Diskussion om detta förs i boken.Känner du dig sjuk trots att din doktor inte hittar något kroppsligt fel på dig? Har du ont i dina muskler, magen, bröstet: besväras du av andnöd, hosta, luktkänslighet, torr mun, tandagnisslan, svårt att svälja, yrsel, ångest: är du känslig för ljus eller ljud? Den här boken hjälper dig att förstå vad dessa symtom beror på och hur du ska göra för att må bättre. Författaren till denna bok är läkare, har doktorerat i cellbiologi och är specialist i invärtesmedicin, allergologi och reumatologi. Det unika med denna bok är att den bygger på medicinsk vetenskaplig forskning, som varit känd känd länge i forskarvärlden, men inte av kliniskt arbetande läkare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Medicinskt oförklarade symtom (MOS) eller Varför ""kroknar"" elitidrottare?
  2. +
  3. Medicinskt svårförklarliga symtom : som t ex elkänslighet, fibromyalgi, kronisk trötthet, kemisk känslighet, utbrändhet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Medicinskt svårförklarliga symtom : som t ex el... av Johannes Lindh (häftad).

Köp båda 2 för 481 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Medicinskt oförklarade symtom (MOS) eller Varför ""kroknar"" elitidrottare?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte läsvärd.
    Tomas , 17 maj 2022

    Undertiteln "Varför kroknar elitidrottare" antyder att författaren är specialiserad på en gren av idrottsmedicin. På sida 44: "Elitidrottare har jag inte så stor erfarenhet av."
    I övrigt så fokuserar boken på hyperventilationssyndrom, vilket enbart är en av flera mekanismer bakom den autonoma dysregleringen.

    Köp en modernare bok, mer förankrad i forskningsområdet. Den här ger dig inte den kunskap som du är ute efter.

Visa alla 1 recensioner