Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
210
Utgivningsdatum
2019-10-14
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Ann Margret Forsström
Originaltitel
The Parisian Christmas Bake-Off
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
124 g
SAB
Hce
ISBN
9789177711186

En vinter i Paris

(25 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2019-10-14
89
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den här vintern tänker Rachel fly allt: sitt jobb, sin relationsrädde pojkvän och den lilla engelska byn som hon vanligtvis älskar. Paris väntar, och den mytomspunna baktävling som Rachels kollegor har anmält henne till Samtidigt som hon kämpar med att inte knäckas av tävlingens jury och expert, den legendariska men ökända bagaren Henri Salernes, får hon svårt att inte charmas av hans snygga bror Den lysande staden sveper snabbt in Rachel i snötäckt magi, men vad kommer hända när det plötsligt är dags att vända hem igen? En vinter i Paris är en oemotståndlig pralin till julroman av den brittiska feelgood-författaren Jenny Oliver. Följ med på en varm verklighetsflykt till kärlekens stad! Perfekt semesterläsning! The Sun
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En vinter i Paris
  2. +
  3. Salta tårar och söta bullar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Salta tårar och söta bullar av Sofia Fritzson (pocket).

Köp båda 2 för 168 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En vinter i Paris. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tyvärr inte så bra
    Julia, 30 december 2020

    Karaktärerna kändes inte genomarbetade, slutet var ett enda antiklimax och ingenting var egentligen särskilt konsekvent i boken. Saker som sades i början beskrevs helt annorlunda senare (till exempel hur huvudkaraktären kände för sin lägenhet, den beskrevs på två helt olika sätt). Det kändes verkligen inte som en genomarbetad historia, är förvånad att den blivit publicerad.

  2. Varm berättelse i vinterskrud
    Marve, 20 december 2019

    Det här är en varm berättelse om en kvinna som får en ny möjlighet i livet och vågar ta den. Den visar på vikten av stöd och vänskap. Och lite kärlek på det, så höjs mysfaktorn ytterligare.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jenny Oliver