Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
394
Utgivningsdatum
2020-02-03
Upplaga
1
Förlag
Printz
Översättare
Helen Ljungmark
Originaltitel
The Flatshare
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
216 g
SAB
Hce
ISBN
9789177711544

Sambo på försök

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-02-03
89
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tiffy Moore behöver ett billigt boende omedelbart. Leon Twomey jobbar nätter och är i stort behov pengar. En annons kopplar ihop de två främlingarna. Deras vänner tycker att idén är galen, men egentligen är det den perfekta lösningen i Londons tokdyra bostadsbubbla: Leon innehar lägenheten dagtid medan Tiffy jobbar, och på kvällarna och nätterna är den hennes.Trots att de aldrig träffats kommer Tiffy och Leon allt närmare varandra. Och med struliga ex, jobbproblem och en felaktigt fängelsedömd bror smälter deras världar samman till en. Men kan man verkligen bli kär i någon man aldrig träffat? Sambo på försök är en romantisk komedi av brittiska debutanten Beth O Leary. Den har sålts till över 30 länder och är en av de mest efterlängtade böckerna i England 2019. Beth bor i Londons lantliga utkanter och skrev Sambo på försök på tåget till och hem från jobbet. Hon tillbringar mycket tid med böcker, te och stickade tröjor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sambo på försök
  2. +
  3. Alla hjärtans dag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alla hjärtans dag av Beth O'Leary (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sambo på försök. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Hjärtevärmande, uppfriskande och udda!
    Readwithamila, 28 juni 2022

    Efter att ha läst Mhairi McFarlanes roman Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts trodde jag att jag hade läst årets feel-good. Men nu tror jag att Sambo på försök tar förstaplatsen som årets feel-good och att Beth O'Leary är feel-good-drottningen att hålla ögonen på. Sambo på försök är en hjärtevärmande, uppfriskande, udda, charmig, rolig och väldigt engagerande berättelse om kärlek och vänskap i alla dess former. Den såväl fångar som engagerar läsaren och den är svår att glömma.

    V... Läs hela recensionen

  2. Varm bok med härlig feelgood-känsla!
    Evas bokhörna, 22 mars 2020

    Sambo på försök av Beth O'Leary är en varm och hoppingivande bok med en härlig feelgood-känsla som dröjer sig kvar inom mig långt efter att boken är utläst.

    Boken handlar om Tiffy Moore, som precis blivit utslängd ur sin före detta pojkväns lägenhet och sålunda är i desperat behov av ett billigt boende i London, och Leon Twomey som bor i en fin liten lägenhet men som är i behov av extra pengar. Eftersom Leon jobbar natt och tillbringar helgerna hos sin flickvän, blir lösningen att ha... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Beth O'Leary