Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2019-06-11
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Maria Store
Originaltitel
Forever House
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
220 x 145 x 30 mm
Vikt
493 g
SAB
Hce
ISBN
9789177711698

Drömhuset

(15 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-06-11
219
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Hunters Moon är det ultimata drömhuset. Det ligger bredvid en porlande flod i Peasebrook Valley i Cotswolds, och har tillhört familjen Willoughby i över femtio år. Nu är det dags för mäklaren Belinda Baxter att hitta nya ägare. Men försäljningen av Hunters Moon öppnar dörrarna till en livstid av hemligheter. Och även Belinda blir tvungen att möta sitt förflutna. Veronica Henry är en av Englands mest omtyckta feelgoodförfattare. 2019 ger Printz Publishing ut hela tre fristående romaner av henne, en för varje årstid. Den första heter Familjereceptet, den andra Drömhuset och den tredje Hjärtats bokhandel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Drömhuset
  2. +
  3. Familjereceptet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Familjereceptet av Veronica Henry (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Drömhuset. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar feelgood
    Sibe, 22 juli 2022

    Veronica Henry skriver på ett underhållande sätt. Läst flera böcker av henne och tycker dom är mycket bra. Precis som feelgood skall vara.

  2. Underbara Veronica
    Helena Gävert, 17 januari 2021

    jag måste ta till en massa positiva benämningar som suveränt bra,otroligt sköna personbeskrivningar och det gamla vanliga som gäller för mitt omdöme om Veronica Henry suveränt underbar

  3. Charmig men ingen fullträff för mig
    Kaffeläsaren, 13 september 2019

    Drömhuset är den andra boken som jag läser av författaren. Precis som Familjereceptet är även Drömhuset en lättläst och charmig feelgood. I Drömhuset kretsar berättelsen kring huset Hunter's Moon, ett ställe som varit i familjen i generationer. Men nu är läget förändrat när Alexander drabbats av ALS och familjen måste sälja för att ha råd med vården. Mäklaren Belinda kallas in för att hjälpa familjen med försäljningen.
    Romanen växlar mellan att följa Alexander och Sally som unga 1967 och ... Läs hela recensionen

  4. Underbar feelgood!
    Lollos bokhörna, 1 juli 2019

    "Drömhuset" av Veronica Henry är en bok i min smak. Veronica seglar upp i topplistan över favoritförfattare just nu. Hon skriver så levande, med värme och kärlek. Jag läser och läser och vill egentligen inte att boken ska ta slut, men jag vill ju också veta hur det ska gå för Sally, Alexander och Belinda.

    Boken växlar mellan nutid och dåtid där de vävs samman till en underbar feelgood. "Drömhuset" är en bok att drunkna i, att fastna i. Det är en berättelse om kärlek, vänskap, att vil... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Veronica Henry