Hjärtats bokhandel (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
329
Utgivningsdatum
2019-09-25
Upplaga
1
Förlag
Printz
Översättare
Maria Store
Originaltitel
How to find love in a bookshop
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
215 x 141 x 24 mm
Vikt
490 g
SAB
Hce
ISBN
9789177711896

Hjärtats bokhandel

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-09-25
249
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En varm historia om en bokhandel, en sörjande ägare och böckers magiska kraft att hela hjärtan.
Nightingale Books är drömmen för alla bokälskare: en liten, personlig bokhandel som ligger placerad mitt på huvudgatan i en idyllisk, brittisk by. Men ägaren Emilia har fastnat i sorgen efter sin fars bortgång, och nu vill hon bara sälja bokhandeln hon ärvt. Problemet är att stamkunderna har blivit som en familj för Emilia. Där finns bland annat godsägarinnan Sarah, som haft bokhandeln som sin fristad så länge hon kan minnas. Karlakarlen Jackson, som efter ett brustet äktenskap kämpar för att få träffa sin son. Och restaurangägarinnan Thomasina, som nyss förälskat sig i en man på kokboksavdelningen. Finns det hopp till andra chanser inom Nightingale Books väggar? Hjärtats bokhandel är en härligt eskapistisk feelgood från vår nya mysdrottning Veronica Henry och den sista fristående boken av henne under 2019. Fullkomligt ljuvlig. People Magazine
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjärtats bokhandel
  2. +
  3. Ciderträdgården

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ciderträdgården av Veronica Henry (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hjärtats bokhandel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbara Veronica Henry
    Helena Gävert, 17 januari 2021

    Veronica Henry skriver om livets medgångar och motgångar för en massa helt oemotståndliga personer vars liv man följer från första till sista sidan utan att för den skull bli sockersöt eller supersliskig.
    Hon tecknar sitt persongalleri med fin hand och helt enkelt underbart

  2. Mysig feelgood!
    Kaffeläsaren, 12 januari 2020

    Hjärtats bokhandel är den tredje boken som jag läser av författaren och det är också den som jag tycker bäst om. Handlingen kretsar kring bokhandeln Nightingale Brooks som ligger i en liten by. Emilia har precis ärvt bokhandeln efter sin far, som drivit den i många år. Bokhandeln är en liten samlingspunkt för människorna i byn och vi får lära känna en brokig skara människor.
    Det är nästan omöjligt att inte tycka om en bok som utspelar sig i en bokhandel och som är fullspäckad med litterä... Läs hela recensionen

  3. Fantastiskt bra feelgood!
    Lollos bokhörna, 19 oktober 2019

    Emilia ärver sin fars bokhandel när han går bort. Hon är fast i sin sorg och vill därför sälja bokhandel. Det är bara det att bokhandelns stamkunderna har blivit som en familj för Emilia. Vad ska hon göra?

    Det här är en varm feelgoodbok om sorg, vänskap och kärlek. Karaktärerna i boken är bra gestaltade och jag vill lära känna dem mer! Hela miljön verkar vara så mysig och jag vill åka till bokaffärer och strosa omkring där.

    Veronica Henry har ännu en gång skrivit en väldigt ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Veronica Henry